Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απίθανο: Από τότε ξεχώρισε τον Τσιμίκα η Λίβερπουλ!

Απίθανο: Από τότε ξεχώρισε τον Τσιμίκα η Λίβερπουλ!
Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 - 18:55

Μία φοβερή ιστορία αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ για τον Κώστα Τσιμίκα και τη Λίβερπουλ. Και χθες είχαν επισημάνει πως τον παρακολουθούσε καιρό, αλλά σήμερα η «liverpoolecho.co.uk» το πήγε ένα βήμα παρακάτω, δίνοντας μια ενδιαφέρουσα ιστορία μέσω του ανταποκριτή τους, Πολ Γκορστ.

Συγκεκριμένα, τονίζεται πως η Λίβερπουλ έχει ξεχωρίσει τον Κώστα Τσιμίκα εδώ και μία τριετία! Και το πώς τον ξεχώρισε, είναι κάπως περίεργο. Από... τύχη, από σπόντα, για την ακρίβεια. Έτσι ισχυρίζονται. Αναλυτικά, ο δημοσιογράφος επισημαίνει πως η Λίβερπουλ είχε σταμπάρει τον διεθνή μπακ του Ολυμπιακού από το 2017, όταν οι «ερυθρόλευκοι» τον είχαν παραχωρήσει δανεικό στη Βίλεμ.

Άνθρωπος της Λίβερπουλ πήγε στην Ολλανδία, τη σεζόν 2017-18, για να τσεκάρει τον Πέδρο Τσιριβέλα Μπούργκος, τον Ισπανό μέσο που της ανήκει και τότε τον είχε δώσει στη Βίλεμ. Έλα ντε, όμως, που ο Τσιμίκας τού «γυάλισε» από τότε! Ο διεθνής μπακ έκανε και τότε γεμάτη και πολύ καλή σεζόν στην Ολλανδία και από εκείνο το σημείο ο σκάουτ της Λίβερπουλ έκανε διαρκές τσεκάρισμα και στον Τσιμίκα.

Κοινώς, έστω και αν το σκάουτινγκ ξεκίνησε από... σπόντα, η Λίβερπουλ παρακολουθεί εδώ και σχεδόν τρία χρόνια τον Κώστα Τσιμίκα. Και η φετινή του «απογείωση» ήταν εκείνη που επί της ουσίας «υπέγραψε» το τελικό «ΟΚ» του Γιούργκεν Κλοπ για να τον πάρει στο Anfield.

Από τις περίεργες και πολύ ωραίες ιστορίες. Ειδικά με την κατάληξη που έχει...

Διαβάστε επίσης