Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κλοπ: «Μεγάλο μέρος της επιτυχίας του Ολυμπιακού ο Τσιμίκας. Είναι τα τέλεια νέα»

Κλοπ: «Μεγάλο μέρος της επιτυχίας του Ολυμπιακού ο Τσιμίκας. Είναι τα τέλεια νέα»
Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020 - 21:27

Τον Κώστα Τσιμίκα, καινούργιο παίκτη του στη Λίβερπουλ αποθέωσε ο Γιούργκεν Κλοπ με προσωπική δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της αγγλικής ομάδας, κάνοντας ειδική μνεία και στην παρουσία του στον Ολυμπιακό. «Παρακολουθούσαμε για πολύ καιρό τον Κώστα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που ήρθε σε εμάς. Είναι τα τελεία νέα λίγο πριν επιστρέψουμε πίσω πολύ σύντομα. Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, με θέληση για νίκες και ανταγωνισμό και πραγματικά μου αρέσει η νοοτροπία του. Ταιριάζει απόλυτα στο κλίμα και τη θέληση που υπάρχει ήδη στα αποδυτήρια.

Αν και ακόμα είναι μικρός σε ηλικία έδειξε ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε μία διαφορετική χώρο και να τα πάει καλά και ήταν ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας του Ολυμπιακού ο οποίος κέρδισε τον τίτλο και της ευρωπαϊκής του παρουσίας.

Ο Κώστας ξέρει, από προσωπική εμπειρία, τι χρειάζεται για να ανταγωνιστείς και να πετύχεις και στο Champions League και είναι πολύ φιλόδοξος για πολλά πράγματα, όπως είμαστε κι εμείς.

Ανταπεξήλθε απέναντι σε μερικούς πολύ δυνατούς αντιπάλους τις τελευταίες σεζόν και τα πήγε πολύ καλά και ξέρουμε ότι ανυπομονεί για αυτήν την πρόκληση, κάτι που είναι τέλειο για εμάς.

Για αυτόν το λόγο είμαστε ενθουσιασμένοι που ξέρουμε ότι θα τον έχουμε μαζί μας για τα επόμενα χρόνια. Είμαι τόσο χαρούμενος», ήταν τα λόγια του προπονητή της Λίβερπουλ.

Διαβάστε επίσης