Ντουντούκα
Φύγαμε για τα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Όσο είναι εκείνος, μη φοβάσαι τίποτα...

Όσο είναι εκείνος, μη φοβάσαι τίποτα...
Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 - 01:04

Σιγουριά για το παρόν, σιγουριά για το μέλλον. Κάπως έτσι έχει η κατάσταση στον Ολυμπιακό. Και όσο είναι στην ηγεσία της ομάδας ο Βαγγέλης Μαρινάκης, κανείς Ολυμπιακός δεν (πρέπει να) ανησυχεί. Και μόνο η παρουσία του ηγέτη της ομάδας στο τιμόνι, εγγυάται το σήμερα, το αύριο, το... μεθαύριο. Η πώληση του Κώστα Τσιμίκα και η αποχώρηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί είναι δεδομένο πως αφήνουν κενά στο ρόστερ. Θα καλυφθούν, ωστόσο. Εννοείται αυτό. Αυτονόητο είναι. Δεν χρειάζεται καν να το αναφέρουμε. Και είναι δεδομένο πως οι άνθρωποι που τρέχουν τον σχεδιασμό του συλλόγου, ψάχνονται εδώ και καιρό για παίκτες και σε αυτές τις θέσεις. Και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις.

Και μόνο το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έφτασε σε σημείο να πουλάει ποδοσφαιριστή στη Λίβερπουλ, δείχνει πολλά. Και με τους δικούς του όρους, έτσι! Είναι και αυτό άλλο ένα στοιχείο ότι έχει «ψηλώσει» στην Ευρώπη. Δεν είναι μόνο η αγωνιστική παρουσία της ομάδας, είναι και κάτι τέτοια πράγματα που δείχνουν λεπτομέρειες, αλλά δεν είναι.

Επί ηγεσίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Ολυμπιακός έχει εκτοξευθεί στην Ευρώπη. Έχει μεγαλώσει πολύ στην Ευρώπη. Το «λένε» και οι αριθμοί. Το «λένε» και τα στοιχεία. Έχει σιγουριά για το παρόν. Έχει σιγουριά και για το αύριο, για το μέλλον. Και όσο είναι εκείνος μπροστάρης, να μη φοβάσαι τίποτα, φίλε Ολυμπιακέ. Απλώς το αναφέρουμε. Αυτοί που φοβούνται και αυτοί που τρέμουν είναι οι γνωστοί, οι «απέναντι».

Με μπροστάρη τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον προγραμματισμό που ήδη «τρέχει», ο Ολυμπιακός, όσες αλλαγές και να έχει τη νέα σεζόν, θα είναι και πάλι δυνατός. Και πάλι πρωταγωνιστής...

Διαβάστε επίσης

Κλείνει ο Τράουκο!

Κλείνει ο Τράουκο!

Άμεση η «απάντηση» του Ολυμπιακού, στην αποχώρηση Τσιμίκα, με τον εξαιρετικό Περουβιανό μπακ, για τα αριστερά.