Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κλείνει ο Τράουκο!

Κλείνει ο Τράουκο!
Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 - 09:57

Η απάντηση του Ολυμπιακού στο κενό που δημιουργεί, στο αριστερό άκρο της άμυνας, η μεταγραφή του Τσιμίκα, στη Λίβερπουλ, είναι άμεση! Ο Θρύλος κινείται δίχως χρονοτριβή, λοιπόν, για να κλείσει τον Μιγκέλ Τράουκο και να ενισχύσει, έτσι, την άμυνά του, στα αριστερά!

Ο Περουβιανός παραμένει το πρώτο όνομα στη μεταγραφική λίστα του Θρύλου, για τη συγκεκριμένη θέση και όπως σας είχαμε μεταφέρει, ο Θρύλος κινήθηκε προς τη Σεντ Ετιέν και έκανε πρόταση, για να τον κάνει δικό του. Το πράγμα φαίνεται να βρίσκεται σε καλό δρόμο και να μπαίνει στην τελική ευθεία του, ενώ και οι αναφορές στη Γαλλία πληθαίνουν, για τον 27χρονο μπακ και τον Θρύλο.

Ο ίδιος δείχνει απόλυτα πεπεισμένος ότι η μετακίνησή του στο λιμάνι είναι η ιδανική κίνηση και έτσι βοηθάει και εκείνος, το να προχωρήσει η μεταγραφή. Θέλει να φορέσει τα ερυθρόλευκα, ενώ τον εξιτάρει ιδιαίτερη η προοπτική του Champions League, το οποίο ο Ολυμπιακός κυνηγάει. Και θα κυνηγήσει και φέτος.

Δεν χάνει χρόνο, λοιπόν, ο Ολυμπιακός, ο οποίος δίχως να περιμένει, κινείται για να κλείσει τον Τράουκο και να ενισχύσει την άμυνά του. Ο Περουβιανός είχε 24 συμμετοχές με τη Σεντ Ετιέν, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, πέτυχε ένα γκολ, ενώ είχε και δύο ασίστ. Η εμπειρία του και η ποιότητά του αναμένεται να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό να διατηρήσει ψηλά το επίπεδό του, στη θέση του αριστερού μπακ.

Διαβάστε επίσης