Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σεμέδο, ο… επόμενος;

Σεμέδο, ο… επόμενος;
Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 - 11:09

Το να φεύγει ένας παίκτης σου και να μιλάς για… θρίαμβο, είναι κάτι που μόνο ως Ολυμπιακός, μπορείς να καταφέρεις! Ο Θρύλος έκανε τη… μεταγραφή του καλοκαιριού, πουλώντας τον Τσιμίκα στη Λίβερπουλ, αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό ανοικτό «μέτωπο» για τους «ερυθρόλευκους». Ένα ακόμη, το οποίο απασχολεί τη Διοίκηση του Συλλόγου, είναι εκείνο του Σεμέδο. Ο Πορτογάλος δείχνει να είναι στον δρόμο προς της Λισαβόνα, με την Μπενφίκα να μοιάζει, ήδη, ως ο επόμενος προορισμός της καριέρας του.

Ο Σεμέδο είναι αυτές τις ημέρες στην πατρίδα του, αλλά κάτι τελειωτικό δεν υπάρχει. Η Μπενφίκα θα πρέπει, όπως έχουμε επισημάνει ξανά, να ανεβάσει την προσφορά της, στον Ολυμπιακό, για να κάνει δικό της τον παίκτη. Η αίσθηση που υπάρχει, ωστόσο, είναι ότι η λύση θα βρεθεί. Και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί τον επαναπατρισμό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι… δυστυχισμένος εδώ. Κάθε άλλο. Δεν θα τον χαλάσει η παραμονή του σε ένα περιβάλλον, στο οποίο αναδείχθηκε και κέρδισε πρωτάθλημα.

Από την άλλη, η προοπτική του να ηγηθεί της άμυνας, της κορυφαίας ομάδας της πατρίδας του, τον… έλκει, με αποτέλεσμα να μοιάζει έτοιμος για το βήμα προς τα εκεί. Όλα δείχνουν ότι ο Σεμέδο μπορεί να είναι ο… επόμενος που θα αποχωρήσει. Αλλά και για αυτή την περίπτωση, ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος.

Διαβάστε επίσης

«Δεν θα στεκόταν εμπόδιο ο Πρόεδρος…»

«Δεν θα στεκόταν εμπόδιο ο Πρόεδρος…»

Για τον εξαιρετικό τρόπο, με τον οποίο χειρίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, την υπόθεση Τσιμίκα, μίλησε μεταξύ άλλων, ο μάνατζερ του νεαρού, Πασχάλης Τουντούρης.