Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν τον νοιάζει ποιον θα αντιμετωπίσει! Νοοτροπία νικητή και μαχητή»!

«Δεν τον νοιάζει ποιον θα αντιμετωπίσει! Νοοτροπία νικητή και μαχητή»!
Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 - 18:56

Αποθεωτικά λόγια έχει να πει ο Πέδρο Τσιριβέλα, ο μέχρι πρότινος παίκτης της Λίβερπουλ και πρώην συμπαίκτης του Κώστα Τσιμίκα στην ολλανδική Βίλεμ το 2018! Ο Ισπανός μέσος αποχώρησε φέτος για τη γαλλική Ναντ, αλλά μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ, έχει μόνο καλά λόγια να πει για το φίλο του.

«Περνάγαμε αρκετό χρόνο μαζί μετά την προπόνηση και είναι ένας φίλος που θα τον έχω για πάντα. Του έστειλα μήνυμα χθες και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να τον συγχαρώ, εκείνον και την οικογένειά του. Ξέρω ότι περίμενε μία τέτοια ευκαιρία πολύ καιρό τώρα και επιτέλους την πήρε, είμαι πολύ χαρούμενος.

Θυμάμαι πως «μεγάλωσε» αρκετά. Εκείνη η χρονιά (σ.σ. το 2018 στη Βίλεμ) ήταν σημαντική για εκείνον. Είχαμε παρόμοιες σεζόν, ήμασταν και οι δύο δανεικοί από μεγάλες ομάδες και τα πήγαμε πολύ καλά. Ήταν ένα πολύ καλό βήμα για τον Κώστα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

It was one year but enough to see what a player and what a person you are! A lot of chats, coffees and jokes shared, a friend that I will keep for life. I hope you and your lovely family enjoy this beautiful moment in a club and a city that will always give you everything

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pedro Chirivella (@pedroch68) στις

Ξέρω ότι όταν ήμουν στη Βίλεμ, άνθρωποι της Λίβερπουλ ήρθαν να δουν την ομάδα και έστρεψαν την προσοχή τους σε εκείνον γιατί ήταν ένας εξαιρετικός παίκτης για την ομάδα.

Από την πρώτη εβδομάδα των προπονήσεων μπορούσα να δω ότι μπορούσε να φτάσει στην κορυφή. Πολύ, πολύ ταλαντούχος. Του αρέσει να προωθείται αρκετά και έχει ξεχωριστή νοοτροπία.

Είναι πραγματικός νικητής και δεν τον νοιάζει ποιον εξτρέμ αντιμετωπίζει, γιατί ξέρει ότι είναι στα καλύτερά του. Όταν έχεις τέτοια νοοτροπία, είναι πιο εύκολο να παίξεις καλά.

Ένα από τα στοιχεία του χαρακτήρα του είναι ότι πρόκειται για νικητή, έχει καλή νοοτροπία και είναι μαχητής. Όσο πιο δύσκολο ήταν το παιχνίδι, έπαιζε όλο και καλύτερα», ήταν τα λόγια του Πέδρο Τσιριβέλα για τον Κώστα Τσιμίκα.

Διαβάστε επίσης