Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι πρώτες ερωτήσεις του Κλοπ που... σόκαραν τον Τσιμίκα!

Οι πρώτες ερωτήσεις του Κλοπ που... σόκαραν τον Τσιμίκα!
Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 - 19:44

Το όνειρό του ζει εδώ και μερικές μέρες ο Κώστας Τσιμίκας. Λογικό. Σκεφτείτε τι έχει κάνει. Σκεφτείτε τι έχει συμβεί. Σκεφτείτε τι έχει καταφέρει. Δεν είναι και λίγο πράγμα να παίρνεις μεταγραφή σε μία από τις πιο μεγάλες ομάδες στον πλανήτη και να σε κοουτσάρει ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο.

Μάλιστα, ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού έπαθε ένα μεγάλο... σοκ με το που ανακοινώθηκε από τη Λίβερπουλ. Και αυτό δεν ήταν άλλο από την επικοινωνία που είχε με τον μεγάλο και σπουδαίο Γιούργκεν Κλοπ. Όχι καθαρά για το θέμα της επικοινωνίας, άλλωστε, αυτό θα συνέβαινε. Απλά έπαθε πλάκα με το πόσο ενημερωμένος ήταν ο ίδιος ο καινούργιος προπονητής του! «Όλα εντάξει αγόρι μου; Είσαι καλά; Τα σκυλιά σου πώς είναι; Η κοπέλα σου; Βρήκες σπίτι; Να προσέχεις και θα τα πούμε», ρώτησε ο Κλοπ τον Τσιμίκα! Και όπως είναι λογικό, ο ίδιος έπαθε πλάκα! Ήξερε μέχρι και για την αγάπη που έχει για τα σκυλιά του!

Δεν του ανέφερε κουβέντα για το ποδόσφαιρο. Καμία ανάλυση. Το παραμικρό για τη Λίβερπουλ και για το ρόλο του. Τίποτα απολύτως. Το πήγε μόνο σε προσωπικό επίπεδο, δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον. Και απέδειξε το πόσο σπουδαίος αλλά και απλός άνθρωπος είναι ταυτόχρονα. Για τα υπόλοιπα, τα ποδοσφαιρικά, υπάρχει δρόμος ακόμα μπροστά.

Όπως και να ‘χει, το συγκεκριμένο γεγονός ήταν μία τεράστια και ευχάριστη έκπληξη για τον Κώστα Τσιμίκα. Δεν είναι και λίγο πράγμα την πρώτη μέρα που υπογράφεις στη Λίβερπουλ να συμβαίνει αυτό...

Διαβάστε επίσης