Ντουντούκα
Καλή αρχή! Πρώτο βήμα για το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Τρέχει», πιέζει και κλείνει!

«Τρέχει», πιέζει και κλείνει!
Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 - 00:42

Η προτεραιότητα στον Ολυμπιακό, ειδικά μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, δεν μπορεί να είναι άλλη από την άμεση απόκτηση δύο ακραίων μπακ, έναν για κάθε πλευρά. Έναν δεξιά αντί του Ομάρ Ελαμπντελαουί, έναν αριστερά αντί του Κώστα Τσιμίκα.

Ο Νορβηγός δεξιός μπακ έμεινε ελεύθερος και λέγεται πως έχει κλείσει στη Γαλατασαράι, την ώρα που ο Έλληνας αριστερός μπακ υπέγραψε στη Λίβερπουλ σε μία τεράστια μεταγραφή και για τον ίδιο και για τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, οφείλει να κοιτάξει παρακάτω. Το κάνει ήδη. Εδώ και μέρες. Από τότε που είχε διαφανεί η εξέλιξη και στις δύο υποθέσεις. Για την ακρίβεια, όπως κάνει κάθε ομάδα που θέλει να λέγεται μεγάλη και με σωστό προγραμματισμό, έχει γίνει εδώ και αρκετό καιρό μία προεργασία για αρκετές θέσεις. Και μέσα σε αυτές είναι και εκείνες των δύο άκρων της άμυνας.

Τα ονόματα που έχουν γραφτεί είναι πολλά. Δεν είναι απαραίτητο κιόλας ότι θα κλείσει κάποιος από εκείνους. Όπως και να ‘χει, στον Ολυμπιακό «τρέχουν» και κάνουν συνεχείς επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, με σκοπό να κλείσουν άμεσα. Στόχος, για παράδειγμα, είναι ο Περουβιανός Μιγκέλ Τράουκο της Σεντ Ετιέν για το αριστερό άκρο, αλλά και ο Βραζιλιάνος Ραφίνια της Φλαμένγκο για το δεξί.

Δεν είναι οι μοναδικές περιπτώσεις αλλά με τα ως τώρα δεδομένα δείχνουν να είναι λίγο πιο μπροστά σε σχέση με άλλες υποθέσεις. Βέβαια, στις μεταγραφές τα δεδομένα αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Στον Ολυμπιακό, λοιπόν, έχουν απόλυτη προτεραιότητα το θέμα με τα άκρα της ομάδας, με τα δύο μπακ. Για αυτό «τρέχουν» και πιέζουν με στόχο να κλείσουν άμεσα παίκτες. Άλλωστε, τα περιθώρια σε αυτήν τη σεζόν, είναι στενά. Μην ξεχνάμε ότι σε μερικές μέρες, σε περίπου μία εβδομάδα, αρχίζει η προετοιμασία για τη νέα χρονιά...

Διαβάστε επίσης