Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στον πολυνίκη της Ελλάδας»!

«Στον πολυνίκη της Ελλάδας»!
Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 - 10:41

Το θέμα του Μιγκέλ Τράουκο προχωράει, επίσης, ο Ολυμπιακός. Η προτεραιότητα είναι τα άκρα της άμυνας, εκεί όπου δεδομένα υπάρχει κενό. Και αυτό κοιτάζει να καλύψει πρώτα από όλα ο Μαρτίνς και η Διοίκηση της ομάδας. Ο Τράουκο είναι ο ιδανικός παίκτης, για να παίξει στη θέση του Τσιμίκα και να διατηρήσει ψηλά το επίπεδο της ομάδας και τη νέα σεζόν, στα αριστερά.

Το θέμα αναδεικνύουν διαρκώς και ΜΜΕ της πατρίδας του ποδοσφαιριστή. Αυτή τη φορά, ο Περουβιανός δημοσιογράφος του GOLPERU, Χούλιο Βασάλο, ασχολείται με το θέμα, επισημαίνοντας ότι η μεταγραφή προχωρά και ότι «ο Μιγκέλ Τράουκο είναι ήδη παίκτης Ολυμπιακού. Τις επόμενες ώρες η υπογραφή του θα είναι επίσημη. Φτάνει στον νυν πρωταθλητή και πολυνίκη της Ελληνικής Super League με 45 τίτλους. Θα παίξει στο Champions League 2020-21».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι Γάλλοι, οι οποίοι από χθες κιόλας υποστήριζαν πολύ έντονα ότι «ο Τράουκο συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για να αντικαταστήσει τον Τσιμίκα που πήγε στη Λίβερπουλ». Ενδεικτικό είναι ότι ο Τράουκο δεν συμμετέχει στο φιλικό της Σεντ Ετιέν με τη Ρεν, σήμερα 12/8.

Διαβάστε επίσης