Ντουντούκα
Φύγαμε για τα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Θα είναι πάντα ένα βήμα μπροστά!

Θα είναι πάντα ένα βήμα μπροστά!
Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 - 14:20

Έχει μάθει να δουλεύει έτσι, πλέον, ο Θρύλος. Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, λειτουργεί σε άλλα πρότυπα. Ανώτερα. Ευρωπαϊκού επιπέδου. Ως μεγάλη, σοβαρή ομάδα, η οποία σέβεται το όνομα και την ιστορία της, δεν περιμένει της εξελίξεις, αλλά κινείται για να τις προλαβαίνει.

Γνωρίζοντας ότι το ρόστερ του έχει ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να τραβήξουν το ενδιαφέρον οποιασδήποτε μεγάλης ομάδας από το εξωτερικό, όπως καλή ώρα έγινε με τη Λίβερπουλ και τον Τσιμίκα, στον Ολυμπιακό είναι πάντα έτοιμη η Διοίκηση.

Έτοιμη και να διαπραγματευτεί σωστά, μία πώληση και να μη χάσει ο Ολυμπιακός κάποιο περιουσιακό στοιχείο του… έτσι, αλλά και να καλύψει οποιοδήποτε κενό δημιουργηθεί, από μία τέτοια διαδικασία.

Το έχουμε δει να συμβαίνει στις θέσεις των ακραίων αμυντικών, όπου έχει τις λύσεις έτοιμες, τις έχει προκρίνει και προχωράει για να τις κλείσει. Το ίδιο θα συμβεί εάν προκύψει μεταγραφικό ζήτημα και σε οποιαδήποτε άλλη θέση της ενδεκάδας, όπως στο τέρμα (έχει ήδη κάνει επαφές με τον Σούμπασιτς) ή στην άμυνα (η κινητικότητα για τον Σεμέδο έχει φέρει ήδη κινήσεις και από πλευράς Ολυμπιακού).

Όποιος ανησυχεί, για το αν υπάρχει περίπτωση ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη να… πιαστεί στον ύπνο, μεταγραφικά, τότε μάλλον… άλλο Ολυμπιακό έχει στο μυαλό του.

Διαβάστε επίσης