Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η συνεργασία Θρύλου-Μπόκα και ο Σολδάνο

Η συνεργασία Θρύλου-Μπόκα και ο Σολδάνο
Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 - 14:45

Όπως τονίσαμε και στο προηγούμενο άρθρο, για τη σχέση Ολυμπιακού-Λίβερπουλ, έτσι και η σχέση Ολυμπιακού-Μπόκα Τζούνιορς δεν… σταματά στο θέμα Σολδάνο. Ο Ολυμπιακός και η Σενέισες, έχουν γενικότερα αναπτύξει μία καλή επαφή, η οποία μπορεί άμεσα, ή στο απώτερο μέλλον, να αποφέρει ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών, τους οποίους ο Θρύλος θα μπορούσε να φέρει στο λιμάνι.

Χαρακτηριστικά τα ονόματα των επιεθετικών Ρετέγκι και Μπου, τους οποίους τσεκάρει ο Θρύλος, από τη λίστα των υπό παραχώρηση, της Μπόκα. Η συνεργασία των δύο Συλλόγων αρχίζει από την επικοινωνία για τον Σολδάνο, τον οποίο ως γνωστόν η Μπόκα θέλει να κρατήσει και τη νέα χρονιά στο Μπούενος Άιρες. Το ίδιο επιθυμεί και ο παίκτης και σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή, η «χρυσή τομή» έχει βρεθεί και ο παίκτης θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Μπομπονέρα.

Από εκεί και πέρα, ο Μαρτίνς θα τσεκάρει τους παίκτες που ρίχνει στο τραπέζι η Μπόκα και αν θεωρεί ότι κάποιος εξ αυτών μπορεί να ενισχύσει το ρόστερ, θα γίνει κίνηση. Ο Ολυμπιακός διατηρεί άριστες σχέσεις με πολλά μεγάλα κλαμπ, ανά την Ευρώπη και τον κόσμο και αυτό, μόνο καλά νέα μπορεί να φέρει. Στο παρόν, ή το μέλλον.

Διαβάστε επίσης