Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σεμέδο όπως και ο... Τσιμίκας

Σεμέδο όπως και ο... Τσιμίκας
Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 - 19:02

Ο Ολυμπιακός δεν αλλάζει την πολιτική του. Για κανέναν ποδοσφαιριστή του. Για κανέναν ενδιαφερόμενο. Μπορεί να πουλήσει, αλλά θα το κάνει μόνο αν εκείνος κρίνει συμφέρουσα την προσφορά. Το έκανε πολύ πρόσφατα και με τη Λίβερπουλ, όταν της παραχώρησε τον Κώστα Τσιμίκα με ένα ποσό κοντά στα δικά του θέλω. Θεωρητικά, θα μπορούσε να τον δώσει σε άλλο σύλλογο με ακόμη περισσότερα χρήματα, αλλά εδώ μέτρησαν πολλά, όπως η επιθυμία του ποδοσφαιριστή και η προοπτική της τεράστιας Λίβερπουλ. Δεν προκύπτουν τέτοιες ευκαιρίες κάθε μέρα. Και ο Βαγγέλης Μαρινάκης το ξέρει πολύ καλά. Άλλωστε, εκτός από ηγέτης και χρηματοδότης της ομάδας, έχει και πολύ καλές σχέσεις με όλους τους παίκτες και το προπονητικό τιμ. Εκτός από τις επαγγελματικές σχέσεις, υπάρχουν και οι προσωπικές. Και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο.

Επιστρέφουμε. Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να αλλάξει την πολιτική του σχετικά με τις προτάσεις που ενδεχομένως να γίνουν για παίκτες του. Δεν το έκανε σε άλλες κι άλλες περιπτώσεις, δεν θα το κάνει ούτε τώρα.

Και μπορεί στην Πορτογαλία να γράφουν διαρκώς για τον Ρούμπεν Σεμέδο, ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως αν τεθεί θέμα αποχώρησής του, τότε αυτό θα γίνει όπως και στην περίπτωση του Κώστα Τσιμίκα: Με τους όρους του Ολυμπιακού! Με τίποτα λιγότερο απ’ όσα αξιώνουν οι «ερυθρόλευκοι». Και σε όποιον αρέσει...

Διαβάστε επίσης