Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα θεμέλια είναι πολύ γερά!

Τα θεμέλια είναι πολύ γερά!
Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 - 01:02

Ο τίτλος τα εξηγεί όλα! Όλα, όμως! Τα θεμέλια στον Ολυμπιακό είναι γερά. Πολύ γερά. Και υπάρχουν γερές βάσεις και για το σήμερα. Και για το αύριο. Και για το παρόν, αλλά και για το μέλλον.

Στην ομάδα, λοιπόν, τρέχουν τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν και οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες και πρωτόγνωρες. Άλλωστε, η... προηγούμενη χρονιά τελείωσε στις 6 Αυγούστου και η επόμενη αρχίζει σε μερικές μέρες από τώρα. Κοινώς, ο σχεδιασμός πρέπει να «τρέξει» ακόμη περισσότερο και από τις προηγούμενες φορές. Όμως, ήδη έχει γίνει μία προεργασία.

Στον Ολυμπιακό σχεδιάζουν την επόμενη μέρα με βάση τα «θέλω» του Πέδρο Μαρτίνς. Και όταν προκύπτουν αποχωρήσεις, όπως εκείνη του Ομάρ Ελαμπντελαουί και εκείνη του Κώστα Τσιμίκα, τότε θα πρέπει να καλύπτουν και αυτά τα κενά. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο. Όπως είναι προετοιμασμένοι και για το ενδεχόμενο που δεν εξελίσσονταν ιδανικά τα πράγματα με τον Ελαμπντελαουί ή με το ενδεχόμενο που προέκυπτε τόσο μεγάλη πρόταση για τον Τσιμίκα.

Ο προγραμματισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει και «τρέχει». Και καθημερινά υπάρχουν διαπραγματεύσεις με αρκετούς ποδοσφαιριστές, με στόχο να κλείσουν το συντομότερο δυνατό. Είναι κάτι που θέλει πολύ και ο Πέδρο Μαρτίνς. Προτεραιότητα, πάντως, και είναι λογικό, είναι να καλυφθούν τα κενά που δημιουργήθηκαν στα δύο άκρα της άμυνας. Και δεν υπάρχει λόγος... ανησυχίας. Που δεν υπάρχει, βέβαια, απλώς το καταγράφουμε. Τα θεμέλια στην ομάδα είναι πολύ γερά, για το παρόν και για το μέλλον.

Διαβάστε επίσης