Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί…

Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί…
Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 - 10:05

Ο Ολυμπιακός είναι σε διαφορετικό επίπεδο, από όλες τις άλλες ελληνικές ομάδες μαζί. Το λέει και το 45 > 39 και το λέει με τρόπο εμφατικό. Αλλά και ως μέγεθος, βγάζοντας στην άκρη τους τίτλους, αν υπάρχει ΜΙΑ ομάδα στην Ελλάδα, η οποία μπορεί να φέρει εδώ… Ραφίνια, κάθε λογής, αυτή είναι η ομάδα του Μαρινάκη. ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει τέτοια μπάλα… Μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να προσφέρει σε τέτοιους ποδοσφαιριστές εκείνα που χρειάζονται, για να έρθουν στα μέρη μας.

Η υπόθεση Ραφίνια, εν προκειμένω, παραμένει ενεργή και δουλεύεται. Ο Ολυμπιακός διατηρεί ως πρώτο στόχο, για δεξιά, τον έμπειρο μπακ, ο οποίος με την ποιότητά του μπορεί να… απογειώσει την πτέρυγα! Παρόλα αυτά, παραμένει μία υπόθεση δύσκολη. Και στο οικονομικό, αλλά και γιατί η Φλαμένγκο δεν… τον αφήνει έτσι εύκολα.

Ο Βραζιλιάνος πέρασε ως αλλαγή, στο παιχνίδι το οποίο έδωσε η Φλαμένγκο, τα ξημερώματα, με αντίπαλο την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Η ομάδα του έχανε με 2-0 (με το τελικό σκορ 3-0) και έκανε κάκιστη εμφάνιση. Ο προπονητής του τον έριξε στη μάχη στο 46’. Γεγονός που σημαίνει ότι, σε ό,τι αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, υπάρχουν εμπόδια.

Φυσικά, ο Ολυμπιακός έχει και άλλες λύσεις, στα χέρια του. Καμία περίπτωση μεταγραφικού στόχου, για την οποία συζητάμε, δεν είναι η «μοναδική». Αυτό θα ήταν… ερασιτεχνικό. Ο Θρύλος έχει ΠΑΝΤΑ εναλλακτικές, στις οποίες θα στραφεί, εφόσον χρειαστεί. Μέχρι τότε, θα κυνηγά πάντα, με θέρμη, τους «πρώτους στόχους» του. Όπως είναι ο Ραφίνια.

Διαβάστε επίσης