Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Λογικό είναι… Πολυτιμότε… Χαχαχα!

Λογικό είναι… Πολυτιμότε… Χαχαχα!
Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 - 13:02

Διαβάζοντας τα νέα για τις μεταγραφές, μπορεί κανείς εύκολα να νιώσει το κεφάλι του να… εκρήγνυται. Δεν είναι απλό το πράγμα. Ο καθένας γράφει «το μακρύ του και το κοντό του», η κάθε ομάδα κοιτάζει το συμφέρον της και βαδίζει σε… μονοπάτια παραλογισμού, πολλές φορές. Και πάει λέγοντας… Διαβάζοντας, δηλαδή, κάπου, ότι η ΑΕΚ φέρεται να ζητάει 12 εκατομμύρια, για τον Λιβάγια, είναι να απορεί κανείς… Να μην το πιστεύει… Μάλλον τόσα λείπουν, στην Ένωση, για τις… επενδύσεις που δεν θα έρθουν.

Αλλά, από την άλλη, έρχεται στο μυαλό η σκέψη ότι ο Λιβάγια αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης, στη Super League και… έτσι εξηγούνται όλα… Αν το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να αναδείξει τον Λιβάγια ως πολυτιμότερο, βάζοντας στην άκρη Τσιμίκα, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Γκιλιέρμε, Σεμέδο, Σα, Μπουχαλάκη… κάποιον τέλος πάντων (!), τότε και η ΑΕΚ μπορεί να ζητάει… 12 εκ. ευρώ, για τον ποδοσφαιριστή της….

Όλα γίνονται. Αρκεί να υπάρχει καλή θέληση. Συγχωρείστε μας, αλλά δεν είμαστε τόσο… ανοιχτόμυαλοι, σε ορισμένα πράγματα, και δυσκολευόμαστε να τα δεχθούμε… Λέμε «ο Λιβάγια είναι ο πολυιτμότερος της Super League» και τα γέλια… βγαίνουν από μόνα τους…

Διαβάστε επίσης