Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νομίζετε δεν ξέρει ο Μαρτίνς;

Νομίζετε δεν ξέρει ο Μαρτίνς;
Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 - 18:26

Το ψευδώνυμο «El professor» του Πέδρο Μαρτίνς , καθόλου τυχαίο δεν είναι. Ο Πορτογάλος τεχνικός φημίζεται για το πόσο μεθοδικός και μελετημένος είναι για τις κινήσεις του. Τόσο εντός των γραμμών του γηπέδου, τόσο και σε θέματα σχεδιασμού.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» άλλωστε είναι ένας από τους βασικούς λόγους που βγήκαν και θα βγουν «Τσιμίκες». Λέτε λοιπόν να μην ξέρει ο Μαρτίνς; Λέτε να μην γνωρίζει με ποιόν σύλλογο ανανέωσε την συνεργασία του;

Είναι δεδομένο ότι μετά από μια σαρωτική σεζόν πολλοί παίκτες του Ολυμπιακού θα είναι περιζήτητοι. Αυτό είναι το λογικό άλλωστε. Όταν στην Ευρώπη κάνεις μαγικές βραδιές και υπερβάσεις. Όταν στην Ελλάδα νικάς τους πάντες και είσαι πανάξιος πρωταθλητής αυτά συμβαίνουν.

Ο «El professor» όμως ξέρει πως θα «χτίσει» τον Ολυμπιακό της ερχόμενης σεζόν. Μεταξύ άλλων έχει κερδίσει και την εμπιστοσύνη μας ότι η ομάδα βαδίζει σε σίγουρα χέρια. Είναι και δικό του έργο η φανταστική σεζόν που προηγήθηκε. Καθόλου τυχαίο εξάλλου δεν ήταν το γεγονός ότι του δόθηκε δεύτερη ευκαιρία από την ομάδα παρά το χαμένο πρωτάθλημα της σεζόν 2018-2019, ακριβώς για τον λόγο ότι η δουλειά του φαινόταν .

Έφυγε από την ομάδα ο Ομάρ , έφυγε ο Τσιμίκας και πώς να γίνει διαφορετικά όταν σου «χτυπάει» την πόρτα η πρωταθλήτρια Αγγλίας, η ιστορική Λίβερπουλ. Ενδεχομένως να φύγουν και άλλο παίκτες διότι ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να τον συζητάει όλη η Ευρώπη.

Ένα όμως είναι το σίγουρο ότι ο Πέδρο Μαρτίνς ξέρει, δουλεύει, έχει έτοιμο ένα πλάνο επιτυχίας για την ομάδα και αναμένουμε να δούμε ποιο είναι αυτό.

Διαβάστε επίσης