Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόνο ο Θρύλος κράτησε την Μπάγερν Μονάχου στα δυο γκολ! Και μετά απορείτε…

Μόνο ο Θρύλος κράτησε την Μπάγερν Μονάχου στα δυο γκολ! Και μετά απορείτε…
Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020 - 21:45

Από τρία γκολ και πάνω σκοράρει η Μπάγερν Μονάχου, στους αγώνες της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Γερμανοί είναι ασταμάτητοι επιθετικά, διαθέτοντας τρομερούς παίκτες και φυσικά τον έναν και ανεπανάληπτο Λεβαντόφσκι. Ο τελευταίος δε, θεωρείται για πολλούς ο κορυφαίος επιθετικός της Ευρώπης την εφετινή σεζόν.

Κι όμως ο Θρύλος κατάφερε να φρενάρει την Μπάγερν, βάζοντας της δύσκολα στο παιχνίδι στο Μόναχο. Ο Σα, ο Τσιμίκας, ο Ομάρ, ο Καμαρά, ο Μπουχαλάκης και ο Γκιγιέρμε έκαναν τρομερό παιχνίδι και για σχεδόν 70 λεπτά είχαν κρατήσει την «μηχανή των γκολ»... σβηστή.

Μετά μην απορείτε… Μετά μην έχετε ερωτήσεις γιατί οι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι ενδιαφέρονται για παίκτες του Ολυμπιακού. Διότι, όταν γίνονται υπερβάσεις στρέφονται τα βλέμματα πάνω σου. Όλα...Υπέρβαση στην Ευρώπη δεν είναι μόνο το ιστορικό διπλό-πρόκριση στο Λονδίνο. Υπέρβαση είναι να βάλεις δύσκολα για 70 λεπτά στη Μπάγερν Μονάχου, η οποία σκοράρει ακατάπαυστα μέσα στη σεζόν. Ακατάπαυστα όμως…

Τέτοιες και ακόμα μεγαλύτερες υπερβάσεις έχουν κάνει τους παίκτες του Θρύλου, ελκυστικούς σε όλη την Ευρώπη. Οι Γερμανοί έχουν σκοράρει 31 τέρματα ως τώρα στην διοργάνωση και το 2-0 με τον Ολυμπιακό είναι το πιο φτωχό τους αποτέλεσμα, σε ότι αφορά την επιθετική τους συγκομιδή.

Διαβάστε επίσης