Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ποδοσφαιρική λογική του Ολυμπιακού οδηγός για τις νέες επιτυχίες του

 Η ποδοσφαιρική λογική του Ολυμπιακού οδηγός για τις νέες επιτυχίες του
Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 - 00:27

Χωρίς διάθεση για λαϊκισμούς αλλά αντίθετα με πλάνο ο Ολυμπιακός περιμένει τις εξελίξεις.
Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει τις κινήσεις που έπρεπε και τώρα αναμένουν να δουν τι έκβαση θα έχει η καθεμία.

Όσα έπρεπε να γίνουν πρέπει για να κλείσει ο Ραφίνια έγιναν. Το ίδιο ισχύει και με Τράουκο, την περίπτωση του οποίου «πάγωσε» ο Ολυμπιακός για την ώρα και κοιτάει παράλληλα και άλλους παίκτες για τ' αριστερά.

Να τινάξει στον αέρα της ισορροπίες δίνοντας σχεδόν δυο εκατομμύρια το χρόνο στον Ομάρ; Να σταθεί εμπόδιο σε μια ιστορική μεταγραφή του Τσιμίκα στην Λίβερπουλ; Οι παίκτες του Θρύλου ξέρουμε ότι αποτελούν στόχο πολλών και μεγάλων ομάδων. Είναι αποτέλεσμα αυτό, της σαρωτικής σεζόν που έκανε ο Θρύλος σε Ελλάδα και Ευρώπη.Είναι αποτέλεσμα των μεγάλων βραδιών που ζήσαμε.

Παρ’όλα αυτά τόσο ο Πέδρο Μαρτίνς όσο και όλοι στο σύλλογο γνωρίζουν πλήρως την αγορά και έχουν θέσει πολύ επιλεγμένα και λογικά τους στόχους του Ολυμπιακού προκειμένου ο Πορτογάλος τεχνικός να έχει το κατάλληλο υλικό να δουλέψει τον Θρύλο της νέας σεζόν. Τι είναι τίποτα χθεσινοί; Ίσα -ίσα..

Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα, για να προχωρήσουν τα πάντα και να αρχίζει να «χτίζεται» η ομάδα προκειμένου να επαναλάβει την εξαιρετική εφετινή σεζόν. Την ίδια ώρα που οι υπόλοιποι μετράνε και το τελευταίο… ταλιράκι. Την ίδια ώρα που οι υπόλοιποι πανηγυρίζουν για τον... Ινσούα.

Την ίδια ώρα που ο Θρύλος έχει το πλάνο του, τον ηγέτη του και προχωράει…

Διαβάστε επίσης