Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Globoesporte: «Τρεις φορές μεγαλύτερο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό από ό,τι στη Φλαμένγκο ο Ραφίνια»

Globoesporte: «Τρεις φορές μεγαλύτερο συμβόλαιο στον Ολυμπιακό από ό,τι στη Φλαμένγκο ο Ραφίνια»
Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 - 18:46

Ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επικείμενη μεταγραφή του Ραφίνια στον Ολυμπιακό, έδωσε στην δημοσιότητα το globoesporte.com.

«Ο Ραφίνια είναι αποφασισμένος να φύγει από τη Φλαμένγκο και να συνεχίσει στον Ολυμπιακό από την Ελλάδα. Η πρόταση έφτασε στον ακραίο αμυντικό την Τετάρτη, με το «ναι» να πυροδοτείται από τον ατζέντη του και ούτε μία συναισθηματική συζήτηση με το ποδοσφαιρικό τμήμα ήταν ικανή να τον ταρακουνήσει από αυτή την ιδέα», γράφουν οι Βραζιλιάνοι.

Σε ότι αφορά την αμοιβή του έμπειρου αμυντικού, το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Ρικάρντ Σέιντ αποκάλυψε στους συμπατριώτες του ότι ο 35χρονος μπακ θα πάρει στον Ολυμπιακό συμβόλαιο τρεις φορές μεγαλύτερο από εκείνο που έχει στη νυν ομάδα του. Μάλιστα, σημειώνεται ότι η Φλαμένγκο πρότεινε έναν συμβιβασμό και από τους δύο, αλλά αυτό δεν συνέβη. Ο Ραφίνια εξέφρασε ενώπιον των ανθρώπων της Φλαμένγκο την απόφαση να υπογράψει 2ετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, καθώς «είναι η καλύτερη λύση για την καριέρα μου»

Να διευκρινίσουμε ότι ο Ρικάρντ Σέιντ είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από το deal του παίκτη με τον Θρύλο. Τουλάχιστον, αυτά αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι.

Τέλος στο ίδιο θέμα αναφέρεται ότι στόχος του Ολυμπιακού είναι ο Ραφίνια να μπει άμεσα στο αεροπλάνο για την Ελλάδα και να βρίσκεται στη χώρα μας, το αργότερο έως την Κυριακή, ώστε τη Δευτέρα να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και μία ημέρα μετά να τεθεί κανονικά στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για την επανέναρξη της σεζόν.

Πόσα από αυτά ισχύουν θα φανεί άμεσα, αφού πρόκειται για μια περίπτωση παίκτη που ο Ολυμπιακός κοιτάζει και «χτυπάει» προκειμένου να ενισχυθεί.

Διαβάστε επίσης