Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα μιλήσω τη Δευτέρα»

«Θα μιλήσω τη Δευτέρα»
Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020 - 11:56

Το ποδόσφαιρο είναι ένας υπέροχος, μικρός κόσμος. Μικρός και παράλληλα τόσο μεγάλος. Οι… καραμπόλες, ανάμεσα σε παίκτες και ομάδες είναι, το λιγότερο, αναπόφευκτες! Μία τέτοια φαίνεται να λαμβάνει χώρα και στην υπόθεση Ραφίνια. Ενδιαφέρουσα, μάλιστα.

Ο Ραφίνια έκλεισε και έρχεται στον Ολυμπιακό και μάλιστα, όταν ρωτήθηκε σχετικά, από δημοσιογράφο του Globoesporte, η απάντησή του ήταν… παραπεμπτική. Για τη Δευτέρα. «Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο τώρα. Θα μιλήσω από Δευτέρα», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος παικταράς, ο οποίος δείχνει να είναι έτοιμος να κάνει το δρομολόγιο με προορισμό τον Πειραιά!

Δίνοντας προέκταση στο θέμα, το Globoesporte ανέφερε ότι η μεταγραφή του Ραφίνια στον Ολυμπιακό είναι τελειωμένη και πως η Φλαμένγκο, μάλιστα, έχει βρει και τον αντικαταστάτη του. Ποιος είναι αυτός; Ο Μαουρίτσιο Ίσλα! Ο Χιλιανός, ο οποίος είχε προταθεί επίσης στον Ολυμπιακό, μεταξύ άλλων ομάδων!

Ο Ίσλα έπαιζε στη Φενερμπαχτσέ και έχει μείνει ελεύθερος, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στο μεταγραφικό ρεπορτάζ αρκετών συλλόγων. Ο Ολυμπιακός δεν πήγε προς την περίπτωσή του ενεργά, αν και εξετάστηκε.

Διαβάστε επίσης

Ανατριχίλα… (video)

Ανατριχίλα… (video)

ΑΥΤΟΣ ο παικταράς, αυτή η ψυχάρα, ετοιμάζεται να φορέσει τα ερυθρόλευκα… Ταπεινός, άξιος, αρχηγός, ηγέτης… ΝΙΚΗΤΗΣ! Απολαύστε το βίντεο…

Φήμες για Ασαμόα! (videos)

Φήμες για Ασαμόα! (videos)

ΜΜΕ από το εξωτερικό βάζει τον ακραίο μεσοαμυντικό της Ίντερ στο στόχαστρο του Ολυμπιακού!