Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλει, πάντα, το κάτι παραπάνω!

Θέλει, πάντα, το κάτι παραπάνω!
Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2020 - 10:32

Τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αφιερώσει τη ζωή του, στον Ολυμπιακό, για να δημιουργήσει αυτό που όλοι απολαμβάνουμε σήμερα. Μία ομάδα, η οποία δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από το… καλύτερο! Από την κορυφή… Από τη διάκριση και την επιτυχία! Και κάθε, μα κάθε κίνηση, την οποία κάνει η Διοίκηση του μεγαλύτερου ελληνικού Συλλόγου, μαρτυρά αυτό ακριβώς. Τη δίψα για την επιτυχία και τη διάκριση!

Ακόμη και τα ονόματα, τα οποία… παίζουν για τα μεταγραφικά του Θρύλου, δείχνουν αυτό ακριβώς!

Ο Πέδρο Μαρτίνς, ο Ολυμπιακός, κατ’ επέκταση, αναζητούν διαρκώς το κάτι παραπάνω. Όταν ο ίδιος ο προπονητής του Ολυμπιακού λέει στη Διοίκηση του Συλλόγου «Ραφίνια» και η Διοίκηση του Συλλόγου το κάνε ΠΡΑΞΗ, δεν έχουμε και πολλά να… εκκρεμούν. Να μένουν… ερωτηματικά. Ο Θρύλος θέλει πάντα το καλύτερο και για αυτό κινείται! Για αυτό παλεύει! Και με αυτό, ως γνώμονα, το αύριο προβλέπεται ακόμη καλύτερο από το σήμερα και το χθες!

Ο Μαρτίνς ξέρει. Γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, τι χρειάζεται η ομάδα του. Ποιος παίκτης, από όλους όσοι βρίσκονται στο μπλοκάκι του, μπορεί να βοηθήσει περισσότερο, την ομάδα του να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο! Και, σε απόλυτη συνεννόηση με τη Διοίκηση του Συλλόγου, κινείται για αυτούς ακριβώς!

Διαβάστε επίσης

Η επιτυχία του… ξεχειλίζει

Η επιτυχία του… ξεχειλίζει

Η προπαγάνδα προσπαθεί ακόμη να μας πείσει ότι το paok tv… πέτυχε. Γι’ αυτό στον ΠΑΟΚ… τρέχουν και δεν φτάνουν να βρουν συμβόλαιο…

Οι επόμενοι δύο!

Οι επόμενοι δύο!

Ο Ολυμπιακός προχωρά με Ραφίνια και Χολέμπας και στρέφεται άμεσα στους… δύο επόμενους, Πέπε και Ροντρίγκες!