Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαψεύδει για Ριμπέιρο ο Θρύλος

Διαψεύδει για Ριμπέιρο ο Θρύλος
Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2020 - 12:42

Άμεση ήταν η αντίδραση του Ολυμπιακού, στις φήμες από την Πορτογαλία, περί ενδιαφέροντος, για τον Ριμπέιρο της Νότιγχαμ Φόρεστ. Μπορεί ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν να προχωράει κανονικά και ένας ακόμη αριστερός μπακ να είναι αναμενόμενο να αποκτηθεί, αλλά αυτός δεν θα είναι ο Ριμπέιρο, σύμφωνα με τον Θρύλο.

Συγκεκριμένα, από το λιμάνι έσπευσαν να διαψεύσουν τις φήμες, για τον Πορτογάλο αριστερό μπακ, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας του Μαρτίνς. Από τον Ολυμπιακό θέλησαν να προλάβουν τα σενάρια, προτού αυτά αναπτυχθούν περισσότερο και σηκώσουν θέμα, δίχως αυτό να υπάρχει. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να διαψεύσουν όσα γράφονται στο εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης

Αν έρθουν προτάσεις, βλέπουμε

Αν έρθουν προτάσεις, βλέπουμε

Το να συζητάμε γενικώς και αορίστως για το αν μπορεί ή δεν μπορεί μία ομάδα να κινηθεί για έναν παίκτη του Ολυμπιακού, δεν έχει νόημα.

Ο Κλοπ αποθεώνει Τσιμίκα!

Ο Κλοπ αποθεώνει Τσιμίκα!

«Είναι δυνατόν να έχω κάποιον σαν αυτόν;», είπε ο μάνατζερ της χρονιάς στο Νησί, για τον Έλληνα πρώην «ερυθρόλευκο» μπακ.

Η επιτυχία του… ξεχειλίζει

Η επιτυχία του… ξεχειλίζει

Η προπαγάνδα προσπαθεί ακόμη να μας πείσει ότι το paok tv… πέτυχε. Γι’ αυτό στον ΠΑΟΚ… τρέχουν και δεν φτάνουν να βρουν συμβόλαιο…