Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και όμως… υπάρχουν ακόμη… άπιστοι. Ας πούμε…

Και όμως… υπάρχουν ακόμη… άπιστοι. Ας πούμε…
Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2020 - 16:27

Το λέμε έτσι, ειρωνικά. Υπάρχουν ορισμένοι… βαλτοί (δεν μιλάμε για τους ΓΑΥΡΟΥΣ που νοιάζονται πραγματικά για την ομάδα και εκφράζουν τις ανησυχίες ή την κριτική τους) οι οποίοι έχουν βαλθεί να φτιάξουν κλίμα, στα Social Media και στα ΜΜΕ, σχετικά με τις μεταγραφές που κάνει ο Ολυμπιακός.

Επικεντρώνονται στο θέμα τη ηλικίας και μόνο, προσπερνώντας το στάτους κάθε παίκτη, το όνομα, την ποιότητα, την αξία, το γεγονός ότι μπορεί στην ηλικία αυτή, στην οποία βρίσκεται ο κάθε ποδοσφαιριστής, παίζει ακόμη σε υψηλότατο επίπεδο…

Τα βάζουν με τον Ραφίνια, με τον Χολεμπας, με, με, με… Δεν τους έφτασε η… καθόλα αποστομωτική απάντηση του ΜΑΤΙΕ ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ, για να μπουν στην θέση τους. Δεν τους έφτασε που ο Γάλλος, σε προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία, ήταν σαν άλλος… έφηβος, εντός γηπέδου, δίνοντας το 101% και βοηθώντας τον Ολυμπιακό να λάμψει!

Και όμως, η ανησυχία τους δεν είναι πραγματική… Έχει να κάνει μόνο με το να δημιουργούν αναταραχή στις τάξεις των φιλάθλων και να φέρνουν διχόνοια… Όταν δηλαδή, ο ίδιος ο Μαρτίνς είπε, με κλειστά μάτια «Ραφίνια», τι άλλο να πούμε, όλοι εμείς, από εκεί και πέρα; Ο προπονητής, όπως το ΑΠΕΔΕΙΞΕ, ξέρει καλύτερα από όλους μας. Και η Διοίκηση, που τον ακούει επίσης!

Γι’ αυτό αδέρφια μας ΓΑΥΡΟΙ, μην «τσιμπάτε» από τους βαλτούς δεξιά και αριστερά. Απολαύστε την ομαδάρα μας, η οποία τους… σάρωσε φέτος. Και αφήστε τους στη μιζέρια τους…

Διαβάστε επίσης

Καλή… αρχή!

Καλή… αρχή!

Αύριο επανέρχονται στις προπονήσεις οι παίκτες του Ολυμπιακού!