Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κλείνει τα άκρα, μέσα στην εβδομάδα!

Κλείνει τα άκρα, μέσα στην εβδομάδα!
Τρίτη, 18 Αυγούστου 2020 - 12:42

Ο Ολυμπιακός προχωράει τον σχεδιασμό του, για τη νέα σεζόν. Το… κλείσιμο της περσινής, με την… εκκρεμότητα του Κυπέλλου, δουλεύεται παράλληλα με την προετοιμασία για τη νέα σεζόν και αυτό ελέω… αθανάτου ελληνικού ποδοσφαίρου. Ωστόσο, ο Θρύλος συνεχίζει να δουλεύει και τη νέα σεζόν, φυσικά, η οποία είναι κομβική και έχει γεννήσει νέες, μεγαλύτερες προσδοκίες, από τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

Ο Θρύλος θέλει να ολοκληρώσει το παζλ στα άκρα της άμυνας, εκεί όπου πρέπει απαραιτήτως να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής ακόμη, ο οποίος θα κοντράρει τον Χοσέ Χολέμπας, για τη θέση βασικού, αυτή τη στιγμή. Έως ότου επιστρέψει ο Κούτρης στην ενεργό δράση και διεκδικήσει ξανά, τη θέση βασικού.

Η υπόθεση Τράουκο δεν έχει κλείσει, όμως ως γνωστόν, ο ποδοσφαιριστής δεν είναι ο μόνος που απασχολεί τον Ολυμπιακό, για τα αριστερά. Εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις, όμως σε περίπτωση που γεφυρωθεί το οικονομικό χάσμα, ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Τράουκο θα πιάσει λιμάνι. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός θέλει δεύτερο παίκτη και για το δεξιό άκρο της άμυνας και για εκεί θα κινηθεί, επίσης. Τα δύο θέματα δεν αναμένεται να… τραβήξουν πολύ, αφού ο Ολυμπιακός έχει λοκάρει τους στόχους του και προχωράει.

Διαβάστε επίσης

Που να πάμε μπροστά, έτσι…

Που να πάμε μπροστά, έτσι…

«Καμία μεταγραφή πριν την Μπεσίκτας», βγαίνει από τον ΠΑΟΚ. Κοιτούν… ψηλά, όπως φαίνεται, οι Θεσσαλονικείς. Άτιμο FFP…