Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Πορτογαλία γράφουν για Ζαϊντού Σανουσί! (videos)

Στην Πορτογαλία γράφουν για Ζαϊντού Σανουσί! (videos)
Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020 - 11:17

Με την αποχώρηση του Κώστα Τσιμίκα, αρκετά είναι τα ονόματα, τα οποία βρέθηκαν… εν μία νυκτί, να μπλέκονται με τον Ολυμπιακό, για την κάλυψη της θέσης. Ένα εξ αυτών είναι το όνομα του Ζαϊντού Σανουσί, με τον Νιγηριανό ποδοσφαιριστή της Σάντα Κλάρα, να φέρεται, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, ως βασικός στόχος του προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.

Συγκεκριμένα, η πορτογαλική εφημερίδα Record, αναφέρεται σήμερα ιδιαιτέρως στο θέμα, τονίζοντας, βέβαια, πως ο Ολυμπιακός δεν είναι ο μόνος «παίκτης», στην προσπάθεια απόκτησης του 23χρονου ακραίου αμυντικού. Συγκεκριμένα, αναφέρουν ότι υπάρχουν αρκετές ομάδες, οι οποίες τσεκάρουν τον ποδοσφαιριστή, μεταξύ αυτών και η Πόρτο.

Το συμβόλαιο του Ζαϊντού λήγει το 2022, ενώ κατά την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, μέτρησε 27 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Ζαϊντού μπορεί να παίξει σε περισσότερες της μιας θέσης, καθώς φέτος αγωνίστηκε τόσο ως αριστερός μπακ, όσο και ως αριστερό χαφ, αριστερό εξτρέμ, δεξί μπακ και στόπερ!

Δείτε τον σε δράση:

Διαβάστε επίσης