Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο προσκήνιο ξανά το όνομα του Μολέδο!

Στο προσκήνιο ξανά το όνομα του Μολέδο!
Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2020 - 12:24

Με την κινητικότητα, γύρω από το όνομα του Ρούμπεν Σεμέδο, να έχει… ανοδική τάση, τις τελευταίες ημέρες και να αυξάνεται, στον Ολυμπιακό δεν μένουν με σταυρωμένα χέρια. Εξετάζουν ξανά λύσεις για το κέντρο άμυνας της ομάδας και μία εξ αυτών, η οποία προκρίνεται, είναι εκείνη του Ροντρίγκο Μολέδο. Ο γνωστός σε όλους μας στόπερ της Ιντερνασιονάλ φέρεται να απασχολεί ξανά τον Ολυμπιακό.

Μπορεί ο Θρύλος να μην έχει πωλητήριο στον Σεμέδο και να μην θέλει -ντε και καλά- να τον πουλήσει, αφού τον υπολογίζει για βασικό, ωστόσο μία ικανοποιητική πρόταση μπορεί να το αλλάξει αυτό. Και αν αυτό αλλάξει, ο Μαρτίνς θα χρειαστεί στόπερ. Ο Μολέδο είναι, όπως έχουμε τονίσει και στο παρελθόν, ιδανική λύση, όμως αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να υπάρξουν εξελίξεις, αφού ο Θρύλος είναι υπερπλήρης, στα στόπερ.

Σε περίπτωση που το θέμα Σεμέδο πάρει άλλη τροπή και ο 26χρονος σέντερ μπακ της ομάδας του λιμανιού αναχωρήσει για… Οπόρτο, ή για Λισαβόνα, τότε ο Θρύλος θα κοιτάξει να καλύψει άμεσα το κενό που θα δημιουργηθεί. Η περίπτωση Μολέδο δεν είναι η μόνη στο μπλοκάκι του Μαρτίνς, βέβαια. Υπάρχουν και άλλες.

Διαβάστε επίσης

Πανηγυρίζει ο Μέσι

Πανηγυρίζει ο Μέσι

Έρχεται ο Μπενιάτ στον Παναθηναϊκό και θα μπορέσει, ο Αργεντινός της Μπάρτσα, να κατακτήσει άλλη μια κορυφή, στην Ισπανία.