Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι Γερμανοί… ξανάρχονται. Για τον Κούτρη!

Οι Γερμανοί… ξανάρχονται. Για τον Κούτρη!
Σάββατο, 22 Αυγούστου 2020 - 11:27

Παρά το γεγονός ότι έχει μείνει εκτός δράσης, εδώ και αρκετό καιρό, ο Λεονάρντο Κούτρης παραμένει ένας εξαιρετικά ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, με προοπτική εξέλιξης και δυνατότητες. Τέτοιες, οι οποίες έχουν σταθεί ικανές να τραβήξουν το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό και δη από τη Γερμανία!

Μάλιστα, το πράγμα μοιάζει… προχωρημένο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του «Κόκκινου Πρωταθλητή», στα γραφεία του Ολυμπιακού έχει φτάσει ήδη πρόταση, για τον Έλληνα διεθνή μπακ! Ο Κούτρης είναι σε στάδιο αποθεραπείας και σε περίπου ένα μήνα αναμένεται να είναι έτοιμος να μπει στη δράση και να επανέλθει, σιγά-σιγά, σε κανονικό ρυθμό.

Ο Κούτρης δεν είναι άμεσα στα πλάνα του Μαρτίνς, χωρίς να σημαίνει ότι αν η μεταγραφή δεν προχωρήσει, ο Πορτογάλος δεν θα βρει τρόπο να τον αξιοποιήσει. Πάντως, το γεγονός ότι πέραν του Χολέμπας, ο Μαρτίνς ψάχνεται εναγωνίως και για άλλο αριστερό μπακ, προκειμένου να πλαισιώσει τον έμπειρο διεθνή, δείχνει ότι ο Κούτρης θα είναι, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, πιο πίσω στην ιεραρχία.

Λογικό, λοιπόν, ο Ολυμπιακός να σκέφτεται το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει, εφόσον η πρόταση, την οποία έχει στα χέρια του, είναι ικανοποιητική. Τα δεδομένα θα αξιολογηθούν τις προσεχείς ημέρες και αναλόγως θα πράξουν στο λιμάνι, με τον διεθνή μπακ.

Διαβάστε επίσης

Σε πλήρη συμφωνία!

Σε πλήρη συμφωνία!

Ο Μαρτίνς εκθέτει στη Διοίκηση τις ανάγκες της ομάδας και εκείνη τις καλύπτει.