Ντουντούκα
Κωδικός: ΤΟΥΜΠΑ! Πάμε να τελειώνουμε με δαύτους...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Άκρα… άκρως πειραματικά

Άκρα… άκρως πειραματικά
Κυριακή, 23 Αυγούστου 2020 - 12:04

Κανένας σεβασμός, για το ποδόσφαιρό μας. Αν υπάρχει κάτι, το οποίο διδαχθήκαμε, από αυτή την ιστορία, με την ΕΠΟ και τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας, είναι αυτό ακριβώς: Ότι δεν σέβονται το ποδόσφαιρό μας… Δεν το υπολογίζουν, καθόλου.

Ο Ολυμπιακός, εν προκειμένω, αλλά και η ΑΕΚ (ποσώς μας ενδιαφέρει για την ΑΕΚ και την «ό,τι πει η ΕΠΟ» τακτική της, βέβαια) θα έπρεπε, κανονικά, να προετοιμάζουν τις ομάδες τους για τη νέα σεζόν. Θα έπρεπε, η ομάδα του Μαρτίνς να δουλεύει με γνώμονα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στο πλαίσιο αυτό, οι παίκτες που θα σηκώσουν την ομάδα τη νέα σεζόν, να παίρνουν ήδη χρόνο μαζί και να δουλεύουν. Και όχι να… γίνονται πειράματα.

Ο Ολυμπιακός, θέλοντας και μη, αφού η ΕΠΟ το κανόνισε με πολύ… βολικό τρόπο, να παίξουν οι ομάδες τον τελικό με τα περσινά ρόστερ, αναγκάζεται να παίξει στα άκρα της άμυνας με Τοροσίδη αριστερά και Ραντζέλοβιτς δεξιά. Αυτό μοιάζει, ετούτη τη στιγμή το επικρατέστερο σενάριο. Και έτσι, ο Χολέμπας, ο Ραφίνια, μένουν εκτός και δεν θα δουλέψουν με την ομάδα, σωστά, αυτό το διάστημα, αφού ο Μαρτίνς, αντί να προετοιμάζει τους παίκτες του για τη νέα σεζόν, θα τους προετοιμάζει για έναν… τελικό.

Ο ορισμός του «ό,τι να ‘ναι», στο ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης». Το λιγότερο επικίνδυνοι…

Διαβάστε επίσης