Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γίνετε, για μια φορά, η Έστερσουντ!

Γίνετε, για μια φορά, η Έστερσουντ!
Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020 - 12:06

Αρκετά με την ανυπαρξία τους. Αρκετά με την αφάνειά τους, στην Ευρώπη. Ήρθε η ώρα να δείξουν ότι έχουν κάτι να προσφέρουν και εκείνοι, στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ξέρουμε, δεν είναι εύκολο. Αν ήταν εύκολο θα το έκαναν όλοι… Αλλά δεν είναι. Γι’ αυτό και το κάνει, τόσο καιρό τώρα, μόνο ο Ολυμπιακός.

Έχουν απόψε μια ευκαιρία, να βάλουν ένα λιθαράκι, στην προσπάθεια να μείνει όρθιο το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Έχουν απόψε μια ευκαιρία, να αλλάξουν δρόμο. Να φύγουν από τον γνωστό τους, των αποκλεισμών και του διασυρμού… Να γίνουν εκείνοι, η Έστερσουντ!

Ας μην μας ξεφτιλίσουν πάλι, αν θέλουν. Ας κάνουν κάτι θετικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ας προσφέρουν κάτι και εκείνοι. Μετά τις συνεχείς αποτυχίες τους, κάθε καλοκαίρι, ας αλλάξουν, επιτέλους, το μοτίβο. Εκτός αν έχουν… εθιστεί τόσο πολύ πια, στο να περνούν ξεκούραστα τις σεζόν τους, έχοντας μόνο πρωτάθλημα και Κύπελλο να παίζουν.

Πόσο ακόμη θα σηκώνει μόνος του ο Ολυμπιακός, το ελληνικό ποδόσφαιρο, στους ώμους; Ας συνεισφέρουν και οι «εξυγιαντές σύμμαχοι» κάτι, επιτέλους… Ας σταθούν λιγάκι στο ύψος των περιστάσεων και ας δείξουν ότι έχουν κάτι παραπάνω να δώσουν, από… επικοινωνία και θεωρία.

Ας γίνουν εκείνοι, για μια φορά, η Έστερσουντ! Ή και για πάντα, αν το επιθυμούν. Αλλά ας μην μας ξεφτιλίσουν πάλι, ως ελληνικό ποδόσφαιρο… Αν θέλουν.

Διαβάστε επίσης

Τι χάος…

Τι χάος…

Στην κορυφή βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Δέκα ορόφους πιο κάτω, οι άλλοι…