Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προχωράει την υπόθεση Πέπε ο Θρύλος

Προχωράει την υπόθεση Πέπε ο Θρύλος
Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 - 10:02

Ο Πέπε δείχνει, αυτή τη στιγμή, να είναι ο Νο1 στόχος του Ολυμπιακού, για τον άξονα. Με τον Τιάγκο Σίλβα να παραμένει πάντα στο «κάδρο», αλλά να πηγαίνει, προσωρινά, στην άκρη, ο Ολυμπιακός δείχνει να στρέφει το ενδιαφέρον του αποκλειστικά στον νεαρό ποδοσφαιριστή της Γκιμαράες, τον οποίο θέλει να φέρει στο λιμάνι.

Ο Ολυμπιακός δείχνει να χρειάζεται έναν καλό μέσο ακόμη, αφού οι εξελίξεις στην υπόθεση μεταγραφής του Γκιλιέρμε, μπορεί να τρέξουν άμεσα. Να προκύψει, έτσι, ανάγκη για τα χαφ και για να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός εκεί. Ο Μαρτίνς έχει δώσει το ΟΚ για τον Πέπε, τον οποίο θεωρεί εξαιρετική προσθήκη. Αποτέλεσμα αυτού είναι η Διοίκηση του Ολυμπιακού να προχωράει τις επαφές.

Η πρώτη συζήτηση με την Γκιμαράες έγινε και αυτή τη στιγμή δείχνει να υπάρχει μία διαφορά στο οικονομικό, η οποία όμως δεν μοιάζει… αγεφύρωτη. Η επιθυμία του Ολυμπιακού να πάρει τον ποδοσφαιριστή, αλλά και η επιθυμία του παίκτη να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει τη φανέλα των πρωταθλητών, παίζουν, ήδη, καταλυτικό ρόλο στην υπόθεση. Και θα παίξουν, ακόμη μεγαλύτερο, μέχρι το τέλος αυτής.

Έτσι, το 1 εκ. που αυτή τη στιγμή χωρίζει τις δύο πλευρές, από μία συμφωνία μπορεί να μειωθεί και να «κλείσει», έως ότου βρεθεί η λεγόμενη «χρυσή τομή», η οποία θα σταθεί ικανή να φέρει τον παίκτη στην Ελλάδα. Οι επαφές θα συνεχιστούν τις προσεχείς ημέρες, με τον Ολυμπιακό, έτσι κι αλλιώς, να είναι αναγκασμένος να κάνει focus και στον τελικό του Κυπέλλου, αυτή τη στιγμή.

Διαβάστε επίσης