Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτό με τα καρπούζια και τη μασχάλη το ξέρετε;

Αυτό με τα καρπούζια και τη μασχάλη το ξέρετε;
Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 - 10:27

Είχαν μάθει αλλιώς τα παιδιά. Παραμένοντας διαρκώς απόντες, από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είχαν… συνηθίσει σε άλλο lifestyle. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει… χαλαρά. Ένα παιχνιδάκι την εβδομάδα, μόνο για το πρωτάθλημα. Και άντε και καμιά… υπέρβαση, όταν έχει ματς Κυπέλλου και χρειάζεται να βάλεις και μερικά… δεύτερα. Αυτό ήταν το lifestyle των αντιπάλων του Ολυμπιακού. Έτσι κατάφερναν να ξεκουράζονται και να μαζεύουν δυνάμεις, την ώρα που ο Ολυμπιακός έκανε το ένα ταξίδι πίσω από το άλλο, για την Ευρώπη, παίζοντας με μεγαθήρια και κοντράροντάς τα.

Ακόμη και όταν έπαιζαν Ευρώπη, ή αποτύγχαναν παταγωδώς, μαζεύοντας μηδέν, έναν, ή δύο βαθμούς. Ή… έβαζαν την Ευρώπη στην άκρη και… χαλαρά επίσης, για να ρίξουν το βάρος στο να πιάσουν τη Μαρίνα (τη διερμηνέα ναι) ή τον… Άρη, σε πρωταθλήματα. Με αυτό το lifestyle πορεύονταν οι αντίπαλοί του Ολυμπιακού… Την ώρα που ο Θρύλος έκανε τη μία πρόκριση, πίσω από την άλλη και έφερνε βαθμούς στην Ελλάδα.

Για να δούμε τον ΠΑΟΚ τώρα που… εξασφάλισε ομίλους. Πως θα αντέξει το βαρύ πρόγραμμα του «κάθε τρεις-τέσσερις ημέρες παιχνίδι»; Πως θα αντέξει το βαρύ πρόγραμμα του «επιστρέφω από ταξίδι στο εξωτερικό, για να κάνω ταξίδι στο εσωτερικό και επιστρέφοντας από εκεί έχω κι άλλο ταξίδι στο εξωτερικό»; Δεν είναι απλό… Όταν μία ομάδα έδειχνε, τα προηγούμενα χρόνια, ότι το επίπεδό της παραμένει πολύ χαμηλότερο από αυτό της Ευρώπης, εν γένει, πως θα καταφέρει μέσα σε ελάχιστο διάστημα να το… ανεβάσει; Και να κρατήσει όσα καρπούζια χρειαστεί, κάτω από τη μασχάλη; Ο Θρύλος το κάνει συστηματικά και ξέρει…

Διαβάστε επίσης