Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλα δείχνουν Φορτούνα

Όλα δείχνουν Φορτούνα
Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 - 13:07

Ήταν σχεδόν βέβαιο ότι ο Λεονάρντο Κούτρης δεν θα παρέμενε στον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν. Ο Έλληνας μπακ, ο οποίος δεν έχει επανέλθει ακόμη σε δράση, μετά τον τραυματισμό του, δεν ήταν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς, έτσι κι αλλιώς. Αποτέλεσμα αυτού είναι να ψάχτηκε, για να καταφέρει να βρει αλλού να συνεχίσει την καριέρα του. Το ίδιο ήθελε και ο Ολυμπιακός, ο οποίος δεν θα μπορούσε να τον έχει τρίτο αριστερό μπακ, στην ιεραρχία και να τον πληρώνει κανονικά, για να παίξει… ελάχιστα παιχνίδια, μέσα στη σεζόν.

Όλα, λοιπόν, δείχνουν Φορτούνα. Οι Γερμανοί μπήκαν στο παιχνίδι της διεκδίκησης του «Λέο» πριν λίγο καιρό και φαίνεται, πλέον, πως η συμφωνία είναι έτοιμη να επιτευχθεί. Μιλάμε, φυσικά, για δανεισμό του ποδοσφαιριστή, με οψιόν αγοράς. Αφού ο Ολυμπιακός δεν θέλει να χάσει αυτή τη στιγμή ολοκληρωτικά τον παίκτη. Εάν η Φορτούνα αποφασίσει να μην ενεργοποιήσει την οψιόν, του χρόνου και ο Ολυμπιακός αποφασίσει, τότε, να αξιοποιήσει τον Κούτρη, τότε θα μπορεί να το κάνει.

Όπως και να ‘χει, το θέμα αναμένεται λίαν συντόμως να κλείσει και όλα δείχνουν ότι ο Κούτρης θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γερμανία.

Διαβάστε επίσης

Το νέο μεγάλο του «στοίχημα»

Το νέο μεγάλο του «στοίχημα»

Ο Φορτούνης, μετά την επιστροφή του στον Θρύλο, έχει και την επιστροφή στην Εθνική, για να πιάσει το 100% και να ηγηθεί ξανά της ομάδας του Μαρτίνς.