Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πόσο πιο χαμηλά θα φτάσει…

Πόσο πιο χαμηλά θα φτάσει…
Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2020 - 15:04

Γιατί δεν κάνουν απευθείας απονομή στην ΑΕΚ, να τελειώνουμε; Δεν έχουν κάνει ήδη αρκετά, για να υποβαθμίσουν, μέχρι εκεί που δεν πάει, αυτό τον έρμο τον τελικό του Κυπέλλου; Είναι δυνατόν να γινόμαστε μάρτυρες και άλλης… τακτικής της ΕΠΟ του… Διακοφώτη, ώστε να πληγεί, με αυτό τον τρόπο ο Ολυμπιακός; Πόσο πιο χαμηλά θα φτάσει, πλέον, η κατάσταση, με την «εξυγίανση» του ελληνικού ποδοσφαίρου και πόσο άλλο θα… αμαυρωθεί το άθλημα, από τέτοιου είδους συμπεριφορές και παράγοντες που κοιτάζουν μόνο το πως θα… «εξυγιάνουν»;

Από τις 16 Ιουνίου, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ είχε αποφασίσει πως τα συμβόλαια που έληγαν στις 30 Ιουνίου, θα μπορούσαν να πάρουν παράταση, στην ισχύ τους και στη διάρκειά τους, έως τις 31 Αυγούστου, λόγω της πανδημίας και της παράτασης της οποίας δόθηκε στη σεζόν.

Στις 17 Αυγούστου, τώρα, ο Ολυμπιακός είχε προχωρήσει κανονικά στην παράταση των συμβολαίων τριών ποδοσφαιριστών του, των Τοροσίδη, Αβραάμ και Χασάν, προκειμένου εκείνοι να μπορούν κανονικά να παίξουν και στον τελικό του Κυπέλλου-γεφύρι της Άρτας, όπως είχε δικαίωμα με βάση την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Η Super League, από την πλευρά της, επικύρωσε κανονικά τα συμβόλαια και των τριών προαναφερθέντων παικτών, κάνοντας το χρέος της, τα απέστειλε στην ΕΠΟ και από τότε… τίποτα! Γιατί ο Διακοφώτης και η Επιτροπή του έχουν μπλοκάρει την επικύρωση της παράταση της διάρκειας των συμβολαίων! Χωρίς κανένα λόγο και χωρίς, φυσικά, να δικαιούται να κάνει κάτι τέτοιο!

Ο Ολυμπιακός δεν θα το αφήσει έτσι. Όπως δεν αφήνει και τίποτα… έτσι! Θα συνεχίσει να τίθεται απέναντι στους Διακοφώτηδες και στους «εξυγιαντές» κάθε λογής, αυτού του τόπου, μέχρις ότου το τοπίο να καθαρίσει πλήρως και το ποδόσφαιρό μας να μπορέσει να… ανασάνει ξανά! Μέχρι τότε, όλα θα είναι, μονίμως, ένας… πόλεμος!

Διαβάστε επίσης

Το άλλο… μέτωπο

Το άλλο… μέτωπο

Ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι ο «αντι-Ποντένσε» που θέλει να κλείσει ο Ολυμπιακός και για αυτόν παλεύει.

Το νέο μεγάλο του «στοίχημα»

Το νέο μεγάλο του «στοίχημα»

Ο Φορτούνης, μετά την επιστροφή του στον Θρύλο, έχει και την επιστροφή στην Εθνική, για να πιάσει το 100% και να ηγηθεί ξανά της ομάδας του Μαρτίνς.