Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σεμέδο, Ζαϊντού, Πόρτο, Μπενφίκα

Σεμέδο, Ζαϊντού, Πόρτο, Μπενφίκα
Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020 - 13:16

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει τη «μάχη» για τον Ζαϊντού, από τον… πρώτο γύρο. Παρόλα αυτά, απέναντι στην Πόρτο, μπορεί να έχει και… παράταση και δεν αποκλείεται εκεί, να προχωρήσει ένα σενάριο, το οποίο ανοίγει αυτή τη στιγμή, από την χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου. Το σενάριο αυτό δεν βγαίνει από τον Ολυμπιακό, αλλά από τους Πορτογάλους. Παρόλα αυτά, έχει… ζουμί.

Συγκεκριμένα, στις πορτογαλικές εφημερίδες, σήμερα, αναφέρεται ότι η Πόρτο, η οποία κατάφερε να πάρει τον Ζαϊντού, από την Σάντα Κλάρα, μπορεί να τον… ρίξει στο τραπέζι, ως αντάλλαγμα, για να πάρει τον Σεμέδο, από τον Ολυμπιακό και να κερδίσει, έτσι, προβάδισμα, σε σχέση με την Μπενφίκα. Οι «δράκοι» θέλουν πάρα πολύ να πάρουν τον βασικό στόπερ του Ολυμπιακού και σε αυτό το πλαίσιο, θα κάνουν ό,τι μπορούν, για να νικήσουν τους «αετούς», στην κόντρα για τον Σεμέδο.

Όπως αναφέραμε, από τον Ολυμπιακό δεν προκύπτει αυτό το σενάριο, ως ενεργό. Αποτέλεσμα αυτού είναι οι Πειραιώτες να κινούνται ήδη για τον… αντι-Ζαϊντού, ώστε να κλείσουν το θέμα «αντι-Τσιμίκας» και να έχουν λύσεις στα χέρια τους, τις οποίες «δουλεύουν». Αναμένουμε νεότερα, αφού και η υπόθεση Σεμέδο φαίνεται ότι έχω ακόμη… «ζουμί».

Διαβάστε επίσης

Έχουν κάθε λόγο να θέλουν…

Έχουν κάθε λόγο να θέλουν…

Δέλεαρ μεγάλο ο Ολυμπιακός, για τους ξένους παίκτες. Πρωταθλητισμός, Champions League, διακρίσεις, τίτλοι, «βιτρίνα» για τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα…