Ντουντούκα
Δεν χάνεται το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Έχουν κάθε λόγο να θέλουν…

Έχουν κάθε λόγο να θέλουν…
Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020 - 13:43

Απολύτως λογικό είναι ο Πέπε (και ο κάθε Πέπε, εδώ που τα λέμε), να ακούει «Ολυμπιακός» και αυτομάτως να… τσιτώνει. Αν ρίξει κανείς μία γρήγορη ματιά, στο τι έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, την τελευταία δεκαετία, σε ΟΛΑ τα επίπεδα, αρκεί. Για τα… βασικά, όμως, τα οποία ενδιαφέρουν τους ποδοσφαιριστές, στους οποίους στοχεύει η Διοίκηση του Ολυμπιακού, το δέλεαρ είναι… ΤΕΡΑΣΤΙΟ!

Πρώτον: Πρωταθλητισμός. Και μαζί βάζουμε τίτλους, αλλά και διακρίσεις, όπως ατομικοί τίτλοι, τύπου «πρώτος σκόρερ» ή «πρώτος σε ασίστ». Ο Ολυμπιακός, η κορυφαία ομάδα της Ελλάδας, παρέχει το έδαφος για… τέτοια πράγματα!

Δεύτερον: Οικονομική σταθερότητα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει το παραμικρό κρούσμα… καθυστερήσεων, ανυποληψίας στα οικονομικά του, διαφορές με παίκτες… Όλα είναι τακτοποιημένα, όλα δουλεύουν ρολόι και στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, οι παίκτες αυτό το… προσέχουν.

Τρίτον: Champions League. Χρειάζεται να πούμε πολλά; Κάθε δυνατότητα για συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είναι… χρυσάφι!

Τέταρτον: Η προοπτική μίας μεγάλης μεταγραφής. Το τι έχει κάνει, μεταγραφικά, ο Θρύλος, αυτή την δεκαετία, είναι γνωστό σε όλη την Ευρώπη! Το να ρίξει κανείς μία ματιά στις μεταγραφές που έχουν κάνει οι παίκτες του Ολυμπιακού, στο πολύ πρόσφατο παρελθόν… αρκεί. Η προοπτική που δίνει η πειραϊκή ομάδα είναι τεράστια…

Πως γίνεται, λοιπόν, να μην θέλει κάποιος να έρθει στον Ολυμπιακό; Πως είναι δυνατόν να κοντράρει άλλη ελληνική ομάδα, αλλά και αρκετές από το εξωτερικό, αυτά που προσφέρει ο Θρύλος; Δεν είναι…

Διαβάστε επίσης

«Καταπέλτης» ο Καραπαπάς κατά του Μπέου

«Καταπέλτης» ο Καραπαπάς κατά του Μπέου

«Έχει έρθει για εργολαβία; Η κοπριά θα καθαρίσει το ποδόσφαιρο», ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, βλέποντας τον Δήμαρχο Βόλου να παίρνει μέρος στο ΔΣ της Superleague.