Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέρασε της UEFA στον Κλάτενμπεργκ...

Πέρασε της UEFA στον Κλάτενμπεργκ...
Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2020 - 17:58
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μακριά και αγαπημένοι... Κάπως έτσι τα είπε ο Κλάτεμπεργκ στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Ο Αγγλος αρχιδιαιτητής ξεκαθάρισε ότι ο Βορειοιρλανδός, Σνόντι και ο Πορτογάλος, Καπέλα, και μόνο αυτοί οι τρεις θα ασχολούνται με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Δηλαδή, έγινε αυτό που ήθελε η UEFA, να ασχολούνται μόνο οι ξένοι της ΚΕΔ με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Παράλληλα ανέφερε ότι ο Τριτσώνης μένει ως διευθυντής ακαδημίας και ο Κουκουλάκης ως υπεύθυνος εκπαίδευσης αλλά μόνο για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και γραμματειακή υποστήριξη. Δεν θα έχουν καμία σχέση με την ΚΕΔ.

Ο Τριτσώνης και ο Κουκουλάκης μένουν μέχρι τις 31 Οκτωβρίου και ο λόγος είναι να μην δεσμευτεί η επόμενη διοίκηση της ΕΠΟ. Το παράδοξο είναι ότι το δίδυμο δέχθηκε να υποβαθμιστεί, καθώς ο πρώτος ήταν διευθυντής ακαδημίας και υπεύθυνος εκπαίδευσης και για τις επαγγελματικές κατηγορίες και ότι ο δεύτερος ήταν υπεύθυνος για το VAR. Όμως, δέχθηκαν να μείνουν για ασχολούνται με τη Γ' Εθνική! Οι ίδιοι υποτίμησαν εαυτούς!

Ως τεχνικοί σύμβουλοι, με εισήγηση του Κλάτενμπεργκ, εκτός από τους Τριτσώνη, Κουκουλάκη, παραμένουν και οι Καλύβας, Ιωσηφόγλου, όπως και ο γυμναστής, Βασίλης Λώλης. Κι αυτών η θητεία, για τον ίδιο λόγο, παρατάθηκε μέχρι τις 31/10.

Διαβάστε επίσης