Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έρχεται ο «βασιλιάς» της πάσας!

Έρχεται ο «βασιλιάς» της πάσας!
Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020 - 11:24

Η ετοιμότητα, την οποία επέδειξε ο Ολυμπιακός, στο θέμα της μεταγραφής μέσου, αλλά και στην άμεση αντικατάσταση του Γκιλιέρμε, είναι… παροιμιώδης! Οι άνθρωποι των Πειραιωτών δεν άφησαν το θέμα να… εκκρεμεί! Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ξεχωρίσει τον στόχο, η Διοίκηση κινήθηκε άμεσα και έτσι ο Πέπε έρχεται για να ενσωματωθεί άμεσα στο ρόστερ του Ολυμπιακού και να… απογειώσει το κέντρο της ομάδας! Ο Πορτογάλος χαφ αναμένεται, ως γνωστόν και πλην απροόπτου, στη χώρα μας, απόψε το βράδυ, στις 21:30.

Εξαιρετικός πασέρ, με γρήγορη σκέψη, τρομερά καλή μεταβίβαση και ικανός να ξεδιπλώσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού, μοιράζοντας την μπάλα, ενισχύοντας την ανάπτυξη και προωθώντας τους συμπαίκτες του, για να γίνουν απειλητικοί, προς την αντίπαλη περιοχή, ο Πέπε έχει πολλά νέα στοιχεία, να βγάλει στο χορτάρι. Στοιχεία τα οποία αναμένεται να προσθέσει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, για να το… απογειώσει!

Δεν είναι τυχαίο, το ότι ο Πέδρο Μαρτίνς τον είχε ξεχωρίσει και τον είχε αναδείξει, ως μεταγραφικό στόχο. Ο Πέπε έχει όλα εκείνα τα στοιχεία, τα οποία θέλει ο Μαρτίνς από τον μέσο του και στόχος του είναι όχι απλώς να… γεμίσει το κενό που άφησε ο Γκιλιέρμε, αλλά και να εμφανιστεί ακόμη καλύτερος.

Σύντομα θα τον δούμε και σε δράση, αφού αναμένεται άμεσα να πιάσει δουλειά και η… σέντρα, πλέον, δεν αργεί να έρθει!

Διαβάστε επίσης