Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Λυσάνδρου ήξερε για τα φθαρμένα υλικά, τους Κουκουλάκη, Τριτσώνη»...

«Ο Λυσάνδρου ήξερε για τα φθαρμένα υλικά, τους Κουκουλάκη, Τριτσώνη»...
Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020 - 17:14
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τι το ήθελε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου να υποστηρίξει, στο ΔΣ της Λίγκας, ότι ο Ολυμπιακός λειτούργησε ατομικά με το να αποσύρει την εμπιστοσύνη του στον Κλάτενμπεργκ; Ο Καραπαπάς σήκωσε το γάντι και έβγαλε στην... αναφορά τόσο την ΑΕΚ όσο και τον Αγγλο αρχιδιαιτητή!

Αρχικά άφησε αιχμές ότι η ΑΕΚ μπορεί να γνώριζε ότι ο Άγγλος αρχιδιαιτητής θα εισηγούνταν στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ την παραμονή της... κομπανίας του Περέιρα. «Ο κύριος Λυσάνδρου το ήξερε φυσικά... Εμείς δεν το γνωρίζαμε», είναι το... καρφί που έριξε ο Καραπαπάς, επισημαίνοντας ότι ο Ολυμπιακός δεν πήγε κόντρα στη Superleague.

Μετά σειρά πήρε ο Κλάτενμπεργκ, καθώς ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού υπογράμμισε ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔ πήγε αιφνιδιαστικά στην ΕΕ της ΕΠΟ και εκτός ημερήσιας διάταξης «παρουσίασε κάποιους συμβούλους που όλως τυχαίως είναι σύμβουλοι που είχε ο κύριος Περέιρα. Φθαρμένα υλικά. Τριτσώνης, Κουκουλάκης και οι λοιποί». Για το ίδιο θέμα πρόσθεσε: «Αιφνιδιαστικά ήρθε, για αυτό λοιπόν αιφνιδιαστικά κι εμείς αποσύραμε την εμπιστοσύνη μας».

Αναλυτικά η απάντηση του Καραπαπά στον Λυσάνδρου, επειδή ο τελευταίος ισχυρίστηκε «να μην κατηγορούμε υποκριτικά ομάδες και ότι ο Ολυμπιακός λειτούργησε ατομικά και απέσυρε την εμπιστοσύνη του στον κ Κλάτενμπεργκ:

«Στις γειτονιές που μεγάλωσα εγώ υποκριτής είναι αυτός που άλλα λέει το πρωί και άλλα το βράδυ. Ο Ολυμπιακός απέσυρε τη στήριξη του κύριου Κλάτενμπεργκ γιατί εμφανίστηκε ο κύριος Κλάτενμπεργκ αιφνιδιαστικά, εκτός ημερησίας διάταξης στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ και παρουσίασε κάποιους συμβούλους που όλως τυχαίως είναι σύμβουλοι που είχε ο κύριος Περέιρα. Φθαρμένα υλικά. Τριτσώνης, Κουκουλάκης και οι λοιποί. Ο κύριος Λυσάνδρου το ήξερε φυσικά... Εμείς δεν το γνωρίζαμε. Αιφνιδιαστικά ήρθε, για αυτό λοιπόν αιφνιδιαστικά κι εμείς αποσύραμε την εμπιστοσύνη μας, όμως αυτό δεν είχε σχέση με κάποια απόφαση της Λίγκας. Ούτε είχε αποφασίσει κάτι άλλο η Λίγκα. Ούτε ο Ολυμπιακός έφερε κάποια αντίρρηση σε αυτά που είχε πει η λίγκα, ούτε είπε κάτι άλλο από αυτό που έλεγε η λίγκα. Είναι άσχετο το ένα με το άλλο. Για να ξέρουμε και τι λέμε ακριβώς...»

Διαβάστε επίσης