Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χασάν: «Μο, φέτος θα βάλω περισσότερα»!

Χασάν: «Μο, φέτος θα βάλω περισσότερα»!
Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2020 - 09:56

Ο Αχμέντ Χασάν πρόσφερε αρκετά γκολ στον Ολυμπιακό, συνεισφέροντας στην επιτυχία του Θρύλου, στο πρωτάθλημα και στο κυνήγι του Κυπέλλου. Ο Αιγύπτιος, μιλώντας στη FIFA, τόνισε πως… έταξε ακόμη περισσότερα γκολ, φέτος, στον συμπατριώτη και φίλο του, Μο Σαλάχ.

«Έζησα αρκετά χρόνια στην Πορτογαλία. Χρειαζόμουν μια νέα πρόκληση. Ένα νέο ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα είναι πολύ ανταγωνιστικό και οι φίλαθλοι είναι πολύ παθιασμένοι. Είμαι χαρούμενος που παίζω στον Ολυμπιακό. Προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα μου και να κάνω χαρούμενους τους φιλάθλους μας», είπε αρχικά o επιθετικός του Ολυμπιακού και πρόσθεσε: «Επέστρεψα πέρσι ως δανεικός από την Μπράγκα. Στόχος μας ήταν να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Δούλεψα σκληρά και σκόραρα γκολ που βοήθησαν την ομάδα μου. Στα πλέι οφ έπαιξα σε εννιά παιχνίδια και σκόραρα τέσσαρα γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είναι το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας μου και είναι πολύ σημαντικό για μένα. Επίσης κέρδισα το βραβείο του MVP για τα πλέι οφ, γεγονός που με έκανε ακόμα πιο χαρούμενο».

«Με τον Σαλάχ είμαστε πολλά χρόνια φίλοι. Ξεκινήσαμε μαζί στην U20 της Αιγύπτου. Οποτε συναντιόμαστε θυμόμαστε τα παλιά και συζητάμε για πολλά θέματα. Μιλάμε για το παρελθόν και όσα έχουν συμβεί, αλλά και για το παρόν. Πέρσι κατακτήσαμε και οι δύο το πρωτάθλημα στις χώρες που αγωνιστήκαμε. Του είπα ότι την επόμενη σεζόν θα σκοράρω περισσότερα γκολ από αυτόν. Αποδέχθηκε την πρόκληση, αλλά μου είπε ότι δεν πρόκειται να τα καταφέρω», είπε στη συνέχεια ο Χασάν και ευχήθηκε ο Ολυμπιακός να παίξει με τη Λίβερπουλ: «Του ευχήθηκα καλή επιτυχία για τη νέα σεζόν. Είναι πρέσβης του αιγυπτιακού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη και είμαι πολύ περήφανος για όσα έχει καταφέρει. Ελπίζω κάποια στιγμή να παίξουμε αντίπαλοι στο Champions League».

Όσο για τον προπονητή του στην εθνική Αιγύπτου και την θέληση του ιδίου να βοηθήσει την εθνική του ομάδα: «Ευχαριστώ τον κ. Ελ Μπαντρί για την εμπιστοσύνη του και την ειλικρινή επικοινωνία που έχουμε. Από την πλευρά μου εγώ θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά και θα προσπαθήσω να βελτιωθώ. Θέλω να είμαι έτοιμος όταν με καλέσει να αγωνιστώ στην εθνική ομάδα. Εχουμε μπροστά μας δύο πολύ μεγάλους στόχους. Να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 και να κατακτήσουμε το επόμενο Κόπα Άφρικα», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης