Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυνατό τεστ, για σοβαρά συμπεράσματα

Δυνατό τεστ, για σοβαρά συμπεράσματα
Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2020 - 10:17

Δυνατό τεστ δίνει απόψε ο Ολυμπιακός. Στις 20:00 αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι, στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι, πριν αρχίσει η νέα σεζόν… Και ας παίζει για την… παλιά. Ο Ολυμπιακός μπορεί να αρχίζει τις υποχρεώσεις του, παίζοντας τον τελικό Κυπέλλου της σεζόν 2019-20, αλλά το αποψινό τεστ θα δώσει την ευκαιρία στον Πέδρο Μαρτίνς να τσεκάρει την ετοιμότητα της ομάδας του, συνολικά. Όχι μόνο για τον τελικό Κυπέλλου, αλλά και για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, εν τω συνόλω.

Ο Πορτογάλος, λοιπόν, δεν αναμένεται να κάνει, απόψε, μόνο δοκιμή ενδεκάδας, για τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά να τσεκάρει τη συνοχή της ομάδας στο σύνολό της. Η λογική λέει, πως πέρα από το να τσεκάρει την ετοιμότητα των 11 που θα διεκδικήσουν, την άλλη εβδομάδα, το Κύπελλο Ελλάδας, απέναντι στην ΑΕΚ, θα τσεκάρει και την ετοιμότητα των Ραφίνια, Χολέμπας κλπ.

Όπως και να ‘χει, ο Ατρόμητος είναι μία δυνατή ομάδα, η οποία δίνει την ευκαιρία στον Μαρτίνς να βγάλει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα, για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του. Το φιλικό στο Περιστέρι θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα δώσει την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να τσεκάρει το πως έχει δουλέψει η ομάδα του, ενόψει της έναρξης των επισήμων υποχρεώσεων.

Διαβάστε επίσης