Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Γεύση» από Ραφίνια

«Γεύση» από Ραφίνια
Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2020 - 11:03

Το αποψινό φιλικό με τον Ατρόμητο (20:00) μπορεί να αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Πέδρο Μαρτίνς, να τεστάρει την ομάδα που θα παρατάξει στον τελικό του Κυπέλλου, την άλλη εβδομάδα, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει νέους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και, όσο προχωρούν οι μεταγραφές, σιγά-σιγά θα ενσωματώνει και ακόμη περισσότερους. Έτσι, σήμερα δεν αναμένεται να κάνει, μόνο, πρόβα τελικού.

Αντιθέτως, η λογική λέει πως θα πάρουμε και μία πρώτη, μικρή έστω, γεύση από τους δύο νέους ακραίους. Τον νέο-νέο, Ραφίνια και τον νέο-παλιό… Χολέμπας. Κανείς εκ των δύο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να τους δούμε, έστω και για λίγο, σε δράση, ενόψει της νέας σεζόν συνολικά.

Και αν για τον Χολέμπας έχουμε εικόνα και μάλιστα καλή, για τον Ραφίνια θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα κάνει τα πρώτα του πατήματα, στο χορτάρι, σε ματς, με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Θα τραβήξει το ενδιαφέρον ο Βραζιλιάνος, ο οποίος έχει τρομερή ποιότητα και ικανότητα μέσα στο γήπεδο και μπορεί να δώσει τόσα πολλά, στην ομάδα του Μαρτίνς.

Διαβάστε επίσης