Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τζολάκης εν δράσει!

Τζολάκης εν δράσει!
Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2020 - 11:26

Ποντάρει πολλά στον νεαρό γκολκίπερ, Κωνσταντή Τζολάκη, ο Ολυμπιακός. Ο Μαρτίνς πιστεύει στο ταλέντο του και σε αυτά τα οποία βλέπει από τον μικρό, στις προπονήσεις. Έτσι, θεωρεί ότι στον τελικό του Κυπέλλου μπορεί να έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, να συνδέσει το όνομά του, με μία μεγάλη στιγμή της ομάδας, βοηθώντας τη να φτάσει στον τίτλο και στο νταμπλ!

Με αυτό το σκεπτικό, ο Πορτογάλος κόουτς δεν αποκλείεται απόψε το βράδυ, στο φιλικό με τον Ατρόμητο, να του δώσει το χρίσμα του βασικού και να τον τσεκάρει! Για την ακρίβεια, αυτό το σενάριο μοιάζει και το πιο πιθανό να συμβεί. Ο Μαρτίνς αναμένεται να δοκιμάσει τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια. Ενόψει όχι μόνο του τελικού, αλλά και της συνολικής του πορείας, στην ομάδα.

Ο Τζολάκης κάνει διαρκώς βήματα προς τα εμπρός και με κάθε ευκαιρία που θα παίρνει, σε επίπεδο αγώνων, θα μπορεί να ωριμάζει ακόμη περισσότερο. Απόψε, αναμένεται να έχει ακόμη μία. Και μάλιστα καλή, απέναντι σε μια καλή ομάδα, με ποιότητα και ικανότητα να τον δοκιμάσει. Θα έχει ενδιαφέρον το πως θα σταθεί…

Διαβάστε επίσης