Ντουντούκα
Δεν χάνεται το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πρώτη, από τις φετινές… συμμαχικές «κόντρες»

Πρώτη, από τις φετινές… συμμαχικές «κόντρες»
Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2020 - 14:39

Δεν είναι δίκαιο. Αποκαλούμε τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟ «συνεταιράκια», χάριν αστειότητος, για να αναδείξουμε με γλαφυρό τρόπο τη «συμμαχία» που έχουν σχηματίσει, για να «χτυπούν» τον Ολυμπιακό και να έχουν το «κουμάντο» στα τεκταινόμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δεν είναι δίκαιο όμως, γιατί, όπως φαίνεται ξεκάθαρα, από όσα συμβαίνουν, στα χρόνια της «εξυγίανσης», η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ είναι περισσότερο… «συνέταιροι» και ο ΠΑΟ απλως… «παιδί για τα θελήματα». Σε αυτή τη θέση έχει φέρει ο Αλαφούζος, τον πάλαι ποτέ ισχυρό (και πραγματικό, εδώ που τα λέμε) αντίπαλο του Θρύλου…

Όπως και να ‘χει, ο ένας «σύμμαχος», ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζει σήμερα τον έναν από τους άλλους δύο «συμμάχους», ΠΑΟ, σε φιλική, συμμαχική «κόντρα». Μία από τις αρκετές που θα δώσουν και φέτος, οι «σύμμαχοι», οι οποίοι για χάρη του «βάλλω κατά του Ολυμπιακού», έχουν αφήσει, προσωρινά, στην άκρη τις… όποιες διαφορές μπορούν να έχουν.

Ενώνει ο Ολυμπιακός. Ενώνει τους «ανταγωνιστές» του (σε πολλά εισαγωγικά το… ανταγωνιστές) εναντίον του. Δεν πειράζει. Ας κάνουν εκείνοι τα «συμμαχικά φιλικά» τους και εμείς, στον δρόμο μας. Προς το 46ο. Τα λέμε ξανά, από την κορυφή.

Διαβάστε επίσης