Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φιλιούνται, αγκαλιάζονται, μια ωραία ατμόσφαιρα!

Φιλιούνται, αγκαλιάζονται, μια ωραία ατμόσφαιρα!
Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2020 - 19:52

Είναι για λύπηση αυτός ο Παναθηναϊκός φυσικά. Δεν είναι και τίποτα τυχαίο. Διαφήμιζαν και το ΠΑΟ TV με 2,50 ευρώ αυτή τη φορά, για το φιλικό με τον ΠΑΟΚ. Ναι, ναι, ήρθε η ομάδα του Σαββίδη στην Αθήνα, για να παίξει φιλικό με τον Παναθηναϊκό.

Βέβαια αν ανατρέξετε στο πρόσφατο παρελθόν, θα δείτε πολλά παράπονα του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία στα επίσημα ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Εκείνο του Κύζα είχε μια πρόκριση σε τελικό, αλλά ξεχάστηκε εύκολα. Έτσι είναι όταν… κουμπαριάζει ο Αλαφούζος με τον Σαββίδη και κάνουν και κουβέντα ακόμη και για τα τηλεοπτικά.

Φιλιούνται, αγκαλιάζονται, μια ωραία ατμόσφαιρα, ζήσαμε στο 2020 να βλέπουμε φιλικά του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Μέχρι τώρα είχαμε δει φιλικό του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, αλλά η συμμαχία αναβιώνει και αυτό πρέπει να βγαίνει προς τα έξω.

Να είσαστε καλά, να μας κάνετε να γελάμε με την ψυχή μας. Μας περιμένει μια ενδιαφέρουσα χρονιά και ξέρουμε πως θα είμαστε μόνοι μας και απέναντι σε όλους. Καθόλου δεν μας χαλάει εμάς αυτό, έτσι έχουμε μάθει από την ίδρυσή μας.

Διαβάστε επίσης