Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα… έχει τα απρόοπτα

Τα… έχει τα απρόοπτα
Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020 - 10:23

Τίποτα δεν είναι εύκολο. Ποτέ. Στις μεταγραφές, όπως και σε όλα τα πράγματα στη ζωή, πάντα κάτι θα προκύψει και θα φέρει αναταράξεις, σε μία «πτήση» που μπορεί να μοιάζει ήρεμη. Έτσι και στην «πτήση» του Εμβιλά, προς την Ελλάδα και τον Πειραιά. Προέκυψαν… αναταράξεις. Αναμενόμενο ήταν. Αλλά στον Ολυμπιακό το… έχουν το θέμα.

Σύμφωνα με τη γαλλική L’ Equipe, λοιπόν, η Σεντ Ετιέν, η οποία ως γνωστόν δεν είναι από τις πιο… εύκολες ομάδες, για διαπραγμάτευση, ζητά, τώρα, 1.000.000 ευρώ, για να προχωρήσει στην… αποδέσμευση του παίκτη, ώστε εκείνος να μπορέσει να έρθει στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Θρύλου. Ο Εμβιλά έχει συμβόλαιο για δύο χρόνια ακόμη, με τους «στεφανουά» και εκείνοι δεν δείχνουν διατεθειμένοι να τον «απαλλάξουν» έτσι απλά. Παρότι, δεδομένα, δεν υπολογίζεται από τον Κλοντ Πιέλ, για τη νέα σεζόν. Επιμένουν οι Γάλλοι να δυσκολεύουν, με αυτό τον τρόπο, την υπόθεση, για τον Ολυμπιακό.

Παρόλα αυτά, οι Πειραιώτες δεν κάνουν πίσω. Με «σύμμαχο» τον ποδοσφαιριστή και την επιθυμία του να έρθει στην Ελλάδα και να ηγηθεί της μεσαίας γραμμής του Ολυμπιακού, προσπαθούν να… εκλογικεύσουν το όλο θέμα. Και πιστεύουν ότι το… έχουν. Ότι θα τα καταφέρουν. Έτσι κι αλλιώς, δεν μένουν… ξεκρέμαστοι, αν για κάποιο λόγο του Εμβιλά… χαλάσει. Έχουν «έτοιμη» λύση, από πίσω, τον Τιάγκο Σίλβα, της Νότιγχαμ Φόρεστ. Έναν ποδοσφαιριστή, τον οποίο μπορούν να πάρουν, εφόσον δεν προχωρήσει του Εμβιλά. Υπόθεση την οποία έχουν πάντα σε προτεραιότητα.

Διαβάστε επίσης