Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλη η «εξυγίανση» σε μία φράση

Όλη η «εξυγίανση» σε μία φράση
Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2020 - 10:44

Ο Αχιλλέας Μπέος φιλοξενήθηκε στην «εξυγιαντική» Δίκη, στο «εξυγιαντικό» Open TV του «εξυγιαντικού» ιδιοκτήτη (συμβούλου της διοίκησης) του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Και μίλησε ως πραγματικός… «εξυγιαντής». Οι απόψεις του είναι δικές του και δεν μας ενδιαφέρουν, ούτε θα ασχοληθούμε με αυτές, στο σύνολό τους. Παρά μόνο με μία, η οποία ακουμπά την ομάδα που αγαπάμε, η οποία παράλληλα είναι και η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

«Εγώ και σωστή πρόταση να έρθει από τον Ολυμπιακό δεν θα την ψηφίσω», ανέφερε, κάποια στιγμή, μεταξύ άλλων, ο πρώην διερμηνέας και νυν πρόεδρος του ΝΠΣ Βόλου. Και ιδού, έχετε και έχουμε όλοι μπροστά μας, ΟΛΗ την «εξυγίανση», από γεννησιμιού της, μέχρι σήμερα, να συνοψίζεται σε μία και μόνο φράση. Πρόταση από τον Ολυμπιακό… δεν ψηφίζεται. Και σωστή να είναι! Είπε ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος αμέσως μετά «κατηγόρησε» τον Ολυμπιακό, ότι κοιτάζει τα συμφέροντά του.

Ο ίδιος ο Αχιλλές Μπέος, βέβαια, ο οποίος δεν κοιτάζει τα συμφέροντά του και τα προσωπικά του, εν γένει, ΔΕΝ θα ψηφίσει οποιαδήποτε πρόταση έρθει από τον Ολυμπιακό. Ακόμη και αν είναι σωστή! Ακόμη και αν, δηλαδή, ΕΥΝΟΕΙ το ελληνικό ποδόσφαιρο και το βοηθάει…

Όλη η «εξυγίανση» σε μία φράση.

Διαβάστε επίσης

Φτωχός συγγενής…

Φτωχός συγγενής…

Παλεύουν στον ΠΑΟ να κλείσουν τη διαφορά με τη Nova, μπας και εισπράξουν τίποτα παραπάνω.