Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν το Τransfermakt δικαίωσε τον Ολυμπιακό...

Όταν το Τransfermakt δικαίωσε τον Ολυμπιακό...
Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2020 - 00:46

Σύμφωνα με το Transfermakt, οι δέκα Έλληνες με την μεγαλύτερη χρηματιστηριακή αξία, την δεδομένη χρονική στιγμή, είναι οι εξής: Μανωλάς (32 εκ. ευρώ), Βλαχοδήμος (16 εκ.ευρώ), Τσιμίκας (9 εκ. ευρώ) Παπασταθόπουλος (8 εκ. ευρώ) , Φορτούνης (8 εκ. ευρώ), Ρέτσος (8 εκ.ευρώ), Σάμαρης (5 εκ.ευρώ), Μπάρκας (5 εκ.ευρώ), Σιόβας, (4,8 εκ.ευρώ) Γιαννούλης (4,5 εκ.ευρώ).

Άλλο ένα στοιχείο, που μας δείχνει την δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό και το πόσο μεγαλώνει καθημερινά αυτή η ομάδα. Εφτά λοιπόν από τους δέκα Έλληνες της λίστας είχαν ή έχουν παρουσία στους Πειραιώτες. Το 70% είναι του Ολυμπιακού...

Το νούμερο ένα της λίστας ο Κώστας Μανωλάς πριν κάνει το μεγάλο βήμα, για την ευρωπαϊκή του καταξίωση, φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα και μόνο για αυτήν θα γυρνούσε στην Ελλάδα, όπως και ο ίδιος έχει δηλώσει.

Ο Κώστα Τσιμίκας «απογείωσε» το όνομά του στον Ολυμπιακό και ολοκλήρωσε μια ιστορική μεταγραφή στην Πρωταθλήτρια Αγγλίας Λίβερπουλ.

Ο Κώστας Φορτούνης είναι εν ενεργεία ποδοσφαιριστής της ομάδας μας. Ο Ρέτσος, ο Σάμαρης και ο Σίοβας έχουν και αυτοί την δική τους ιστορία στον Ολυμπιακό.

Βλέπουμε λοιπόν, πως ο Θρύλος είναι πρωταθλητής… παντού (!) ακόμα και σε λίστες, ακόμα και σε «top10», διότι η ομάδα αυτή έχει ανέβει πολλά επίπεδα. Και θα συνεχίσει να το κάνει...

Διαβάστε επίσης