Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επένδυση σε Μάριο

Επένδυση σε Μάριο
Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2020 - 11:56

Ένα από τα μεγάλα πρότζεκτ του Ολυμπιακού, είναι ο Μάριος Βρουσάι. Ο νεαρός άσος, ο οποίος αγωνίστηκε, πέρυσι, δανεικός στη Βίλεμ, στην Ολλανδία, όπου είχε πολύ καλή παρουσία, επέστρεψε για να μείνει… Ο Μαρτίνς βρήκε τον Βρουσάι, στην προετοιμασία που διανύουμε, πολύ βελτιωμένο, σε σχέση με την εικόνα του, πριν αναχωρήσει για τη Βίλεμ. Αποτέλεσμα αυτού είναι να του δίνει την ευκαιρία, εδώ στον Ολυμπιακό, να δουλέψει και να πάρει θέση στο ρόστερ.

Ο Μαρτίνς θεωρεί τον Βρουσάι τρομερά ταλαντούχο και ικανό να δώσει λύσεις, στην ομάδα του, ερχόμενος, όποτε χρειαστεί, από τις «ρεζέρβες». Δεν αναμένεται να ποντάρει ο Ολυμπιακός επάνω του, θέση βασικού, στα εξτρέμ, αλλά να τον έχει ως μία πρώτης τάξεως λύση, από τον πάγκο. Ο νεαρός είχε προλάβει να δείξει εξαιρετικά στοιχεία, πριν πάει δανεικός. Και τώρα επιστρέφει βελτιωμένος.

Δεν είναι τυχαίο που ο Μαρτίνς τον ενημέρωσε ότι τον υπολογίζει και ότι, όπως όλα δείχνουν, δεν θα φύγει δανεικός, ξανά. Αλλά θα πάρει εδώ τις ευκαιρίες του. Ο Μάριος προτιμούσε να πάει στο εξωτερικό, εάν εδώ δεν είχε την εμπιστοσύνη του κόουτς. Την έχει, όμως, με αποτέλεσμα να είναι και ο ίδιος έτοιμος, για το μεγάλο βήμα.

Διαβάστε επίσης

Η Record… ένα βήμα πιο πέρα!

Η Record… ένα βήμα πιο πέρα!

Βάζει τον Σεμέδο να… ετοιμάζεται να ταξιδέψει, στην Πορτογαλία. Με τη διαφορά στο οικονομικό να παραμένει, στον Ολυμπιακό μάλλον έχουν… αντίθετη άποψη.