Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εναλλακτική από το «πάνω ράφι»

Εναλλακτική από το «πάνω ράφι»
Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2020 - 12:18

Ο Ολυμπιακός είναι φιξαρισμένος, στην περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκες, για να καλύψει το ένα από τα δύο άκρα. Όπως σας ενημερώσαμε, οι άνθρωποι των Πειραιωτών συνεχίζουν να παλεύουν την περίπτωση του Ολλανδού χαφ, αλλά αυτή, όπως προκύπτει από πληροφορίες, οι οποίες έρχονται από το εξωτερικό, δεν είναι η μόνη. Ο Λίβαϊ Γκαρσία φέρεται να είναι ο παίκτης, για τον οποίο θα κινηθεί ο Θρύλος, αν του Γκάρι «στραβώσει». Ή και… χωρίς να «στραβώσει» του Γκάρι…

Τι σημαίνει αυτό; Ο Γκαρσία αρέσει στο λιμάνι και μπορεί η υπόθεσή του να προχωρήσει, ακόμη και αν του Γκάρι Ροντρίγκες πάει καλά και ολοκληρωθεί θετικά. Ο Γκαρσία είναι ένας ποιοτικός παίκτης, τρομερά ταλαντούχος και αρέσει στο λιμάνι. Ο Μαρτίνς έχει εισηγηθεί θετικά.

Η εμπλοκή της ΑΕΚ δεν δείχνει να δημιουργεί πρόβλημα. Η Ένωση δεν φαίνεται διατεθειμένη να παίξει στο οικονομικό επίπεδο που θέτει η Μπεϊτάρ, με αποτέλεσμα ο Θρύλος να έχει προβάδισμα. Όπως γίνεται γνωστόν, στον Ολυμπιακό φέρονται να έχουν καταθέσει πρόταση για το 50% των δικαιωμάτων του και δεν αποκλείεται το θέμα να προχωρήσει. Είτε του Γκάρι πάει καλά, είτε όχι… Ο Γκαρσία αποτελεί μία σούπερ εναλλακτική, από το «πάνω ράφι».

Διαβάστε επίσης

Η Record… ένα βήμα πιο πέρα!

Η Record… ένα βήμα πιο πέρα!

Βάζει τον Σεμέδο να… ετοιμάζεται να ταξιδέψει, στην Πορτογαλία. Με τη διαφορά στο οικονομικό να παραμένει, στον Ολυμπιακό μάλλον έχουν… αντίθετη άποψη.