Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Record… ένα βήμα πιο πέρα!

Η Record… ένα βήμα πιο πέρα!
Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 2020 - 12:46

Νέο… κύμα πληροφοριών, για την υπόθεση Σεμέδο-Μπενφίκα, φέρνει από την πλευρά της, σήμερα, η Record. Μετά το ρεπορτάζ της A’ Bola, το οποίο μιλούσε για κλείσιμο της ψαλίδας, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπενφίκα, αλλά και προχωρημένες συζητήσεις, η Record το πάει… ένα βήμα παρακάτω. Για την ακρίβεια, το… παραπάει ένα βήμα παρακάτω. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ετοιμάζει τον Σεμέδο για… ταξίδι στη Λισαβόνα.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα από την Πορτογαλία, ο στόπερ του Ολυμπιακού «περιμένει το τεστ κορονοϊού, για να ταξιδέψει και να βάλει την υπογραφή του σε 4ετές συμβόλαιο»… Κάτι το οποίο δεν προκύπτει από πουθενά, από τον Ολυμπιακό, ο οποίος όπως έχει τονίσει επανειλημμένα, σε όλους τους τόνους, με 7 εκ. ευρώ ο παίκτης δεν φεύγει.

Θα πρέπει, λοιπόν, να έχει γίνει μεγάλη μεταστροφή στην υπόθεση, για να συμβαίνει αυτό που τονίζει η Record. Ο Σεμέδο υπολογίζεται κανονικά από τον Μαρτίνς και στον Ολυμπιακό δεν έχουν αλλάξει στάση, ως προς την υπόθεσή του. Με 12 εκ. ευρώ συζητούν αποδέσμευση και μεταγραφή του, στην Μπενφίκα. Με λιγότερα… δεν. Οπότε συνίσταται υπομονή στο θέμα και εγκράτεια, μέχρι να φανεί καθαρά, τι ακριβώς συμβαίνει και σε ποιο στάδιο βρίσκονται, ή μπορεί να βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις, ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Διαβάστε επίσης